Haberler

En Zarif Kişi Angelına

Hollywood Dünyasının, 'En Edepsiz' ve 'En Zarif' Yıldızları Belli Oldu.

HOLLYWOOD DÜNYASININ, 'EN EDEPSİZ' VE 'EN ZARİF' YILDIZLARI BELLİ OLDU.

Skandallarla dolu yaşamı, müzik kariyerini gölgeleyen Amerikalı şarkıcı Britney Spears, Hollywood ünlülerinin 'en edepsiz'i, ünlü oyuncu Angelina Jolie ile 'Hannah Montana' dizilerinin yıldızı, oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus 'en zarif'i seçildi.

ABD'de gerçekleştirilen ankette, 13- 17 yaş grubu çocuklar Angelina Jolie'yi, 2- 12 yaş grubu çocuklar da Miley Cyrus'u 'en zarif' buldu.' E-Poll Pazar Araştırması adlı kuruluşun, yaşları 2 ile 17 arasında değişen bin 100 çocuk arasında gerçekleştirdiği anket sonuçlarına göre, uzun süredir yarattığı skandallar, iç çamaşırsız fotoğraflar, alkol ve uyuşturucu sorunları, dağılan evliliği gibi nedenlerle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Britney Spears, 'en edepsizler' dalında birincilik koltuğuna otururken, kendisini yine skandalları ile ünlü Paris Hilton izledi. Geçtiğimiz günlerde insanlığa ve insanların özgür olmaları için harcanan çabalara katkılardan dolayı 'Özgürlük Ödülü'ne layık görülen Angelina Jolie, 'en zarif' yıldız seçildi. Daha alt yaş grubu çocukların 'en zarif' buldukları Hollywood ünlüsü ise, 'Hannah Montana' dizilerindeki rolü ile üne kavuşan şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus oldu.

'En edepsiz' ünlüler listesine Lindsay Lohan ile Beyonce da girerken, değerlendiremelerde, 'anne babayı dinlememe', 'kötü niyetlilik ve küstahlık', 'kibirlilik', 'dürüstlük ve kibarlık', 'temizlik', 'yararlı işler yapmak', 'paylaşımcılık' kavramlarının ölçü alındığı belirtildi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title