Haberler

Dha  Yurt Bülteni-14

ASKERİ KONVOYDA KAZA: 1 ASKER YARALIGAZİANTEP'te 4 araçlık askeri konvoyda meydana gelen kazada 1 asker yaralandı.

ASKERİ KONVOYDA KAZA: 1 ASKER YARALI

GAZİANTEP'te 4 araçlık askeri konvoyda meydana gelen kazada 1 asker yaralandı.

Kaza, öğleden sonra tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Şehirgösteren Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Başpınar'dan 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı yönüne ilerleyen askeri konvoydaki araçlardan biri, önündeki askeri kamyonete çarptı. Kazada yaralanan 1 asker, olay yerine çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan askerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazanın meydana geldiği köprülü kavşakta ise trafik, bir süre kontrollü olarak sağlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Kaza yeri

Kaza yapan askeri araç

Kaza yerinin temizlenmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ahmet ÖZER-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN -GAZİANTEP-DHA)

=============================================

KIŞLADAKİ ZEHİRLENME SORŞTURMASINDA 40 ŞÜPHELİDEN 25'İ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ (3)

9 KİŞİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'ndaki, 731 askerin geçen cumartesi akşamı yedikleri yemek sonrası zehirlenme belirtileriyle tedaviye alınmalarının ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen yemek şirketinin 25 çalışanından 16'sı serbest bırakıldı. Aralarında yemek şirketinin genel müdürü A.T. (Ahmet Türkmen), Manisa sorumlusu V.A.G. (Veysel Ahmet Gürcün), gıda mühendisleri ve aşçıların da bulunduğu 9 şüpheli ise TCK'nın 85/2 maddesinde yer alan, 'Taksirle bir kişinin ölümüne neden olmak ve çok sayıda kişinin hayati tehlike geçirecek şekilde yaralanmasına sebebiyet" vermek suçundan mahkemeye sevk edildi.

Haber: Mehmet Hakkı ÖZBAYIR - Nermin UÇTU / MANİSA,

================================================

DENİZLİ'DE FETÖ' DEN GÖZALTINA ALINAN  6 İŞADAMI SERBEST BIRAKILDI(EK)

AFYON'DAKİ SORUŞTURMADAN GÖZATINA ALINIŞLAR

Denizli'de işadamları Süleyman Kocasert, Mehmet Gören, Halil Karakaya, Ahmet Tokat, Fatih Turgut ve Zeki Erdemir'in, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındıkları belirtildi. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri  alınan işadamları serbest bırakıldı.

Haber: DENİZLİ,

================================================

NİZİP'TE FIRTINADA UÇAN ÇATILAR ARAÇLARA ZARAR VERDİ

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, etkili olan fırtına nedeniyle sökülen 2 apartmanın çatısı, park halindeki 2 aracın üzerine düştü. Kimsenin yaralanmadığı olayda araçlar hasar gördü. İlçe merkezinde akşam saatlerinde yağmurla birlikte etkili olan fırtına nedeniyle Mimar Sinan Mahallesi'ndeki iki apartmanın çatısı yerinden söküldü. Fırtına nedeniyle uçan çatıların bir bölümü bulvara, diğer bölümü ise park halindeki iki aracın üzerine düştü. Kimsenin yaralanmadığı olayda araçlarda hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı'nı trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri ise çatının uçtuğu bölgede inceleme yaptı. Çatı parçalarının kaldırılmasının ardından bulvar yeniden ulaşıma açıldı.

Görüntü Dökümü

----------------------------------------

Olay yeri

- Fırtınadan detay

Etrafa saçılan çatı parçaları

- Polisin yolu kapatması

İtfaiyenin çalışması

Zarar gören araçlar

Haber-Kamera: Metin İLİKSOY-GAZİANTEP-DHA)

==============================================

İntihar girişimi kelepçeyle önlendi

BURSA'da sevgilisi ile sorunları olduğunu iddia eden genç,  köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bir türlü ikna olmayan genç, polis tarafından köprüye kelepçelendikten sonra yukarıya çekildi

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Nilüfer Deresi üzerinde bulunan köprüde meydana geldi.  Üzerinde kimlik bulunmayan ve isminin Ramazan A. olduğunu iddia eden genç, kız arkadaşı ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bunalıma giren genç köprüye çıkarak kendini öldürmek istediğini söyledi. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ekipleri  110 itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler genci  ikna etmeye çalıştı. Israrından vazgeçmeyen genç, ' Abi arayın kız arkadaşımı son kez konuşmak istiyorum.  Ben çok sevdim onu Kitaba el bastık. Birbirimizi bırakmayacaktık' dedi.

Yaklaşık 1 saat köprüde kalan genç, ikna çabalarına olumsuz cevap verince köprünün demirlerine kelepçelenerek halat ile yukarı çekildi. Sinir krizi geçiren Ramazan A.  güçlükle ambulansa bindirildi. Ramazan A. sağlık kontrolü için Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,-

================================================

İTALYAN MİLYARDER GİANLUCA VACCHİ, BAYRAMDA BODRUM'DA

ÜNLÜ İtalyan milyarder ve sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi, Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü kente gelecek.

İnternette izlenme rekorları kıran ve kıvrak danslarıyla kısa sürede dünyanın ilgisini çekerek milyonlarca takipçiye ulaşan İtalyan milyarder Gianluca Vacchi, Bodrum'da yeni sezonun açılışını yapacak Türkbükü Çilek Beach için Ramazan Bayramı'nın 2. günü kente gelecek. Gala gecesinin onur ve performans konuğu olacak. Yaşam stilinden müzik seçkilerine kadar sosyal medyada yaptığı birçok paylaşımıyla takipçilerine 'Acaba bugün ne yapacak?' sorusunu sıklıkla sorduran Gianluca Vacchi'yi Bodrum'da ağırlayacak olan İasos Exclusive Bodrum projesinin sahibi de olan Meta Bilişim A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, açıklama yaptı. Yazılı açıklamada Özoral, Vacchi'nin Bodrum ziyaretinin turizm için önemli bir ipucu olduğunu belirterek, "Özellikle bu sezon Bodrum sosyal hayatı ve turizminde hepimizi iyi günler bekliyor temennisini taşıyorum" dedi. Özoral, İtalyan ziyaretçisi için ayrıca, "Vacchi, Bodrum'a hizmetlerimizin sadece bir adımı, önümüzdeki süreçte bölgede ses getirecek birçok organizasyonun içinde markamızla aktif bir rol üstleneceğiz" diye konuştu.

Öte yandan; Türkbükü Çilek Beach galasıyla Bodrum'la tanışacak olan İtalyan milyarder iş adamı Gianluca Vacchi'nin turizmin gözbebeği olan beldeye hatırı sayılır bir yatırım yapma düşüncesinde olduğu ve bunu 9.5 milyon takipçisiyle de paylaştığı biliniyor.

Haber: Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), -

=================================================

SURİYE'DEN KİLİS'E GEÇEN 1 TERÖRİST YAKALANDI

SURİYE'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçen terör örgütü PKK/PYD üyesi 1 terörist, Kilis'te silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandı. Suriye'den yasa dışı yollarla Gülbaba Köyü'ne geçen bir kişiyi fark eden jandarmalar, şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan incelemede terör örgütü PKK/PYD üyesi olduğu saptanan terörist, gözaltına alınarak ifadesinin alınması için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Haber: KİLİS, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Bodrum Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title