Haberler

CHP'li Vekilden AK Parti'ye Ziyaret

CHP'li vekilden AK Parti'ye ziyaret CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol: "Bu örnek davranış keşke tüm illere yansısa" "Başbakanı karşılayan ilk milletvekiliyim" " Diğer illerde de CHP'li milletvekilleri Başbakan ve Cumhurbaşkanını karşılayabilseler"ELAZIĞ - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK...

CHP'li vekilden Ak Parti'ye ziyaret

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol :

"Bu örnek davranış keşke tüm illere yansısa"

"Başbakanı karşılayan ilk milletvekiliyim"

" Diğer illerde de CHP'li milletvekilleri Başbakan ve Cumhurbaşkanını karşılayabilseler"

ELAZIĞ - Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Elazığ seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, bu örnek davranışın tüm illere yansımasını temenni etti.

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, CHP İl Başkanı Zeki Kaplan ve yönetim kuruluyla birlikte AK Parti Elazığ seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Koordinasyon merkezinde CHP'li heyeti AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

16 Nisan'da yapılacak referanduma yönelik AK Parti seçim koordinasyon merkezinde bir araya gelerek ortak nezaketin, hoşgörünün ve dostluğun konuşabilmesinin güzel olduğunu vurgulayan CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, "Her iki il başkanının da kendi partilerinin referanduma bakış açısını ifade edebilmeleri, aynı çatı altında bunları seslendirebilmeleri siyasetin güzelliğidir. Bu örnek davranış keşke tüm illere yansısa. Birbirimizle kavga etmek ve karşıtlık yerine, düşüncelerimizi ve fikirlerimizi yarıştırabilsek. Ortak değerler üzerinde buluşabilsek, ülkemizin sorunlarına ortak değerler üzerinden bakabilsek, siyasetin yalnızca karşıtlık ve gerilme değil ülkenin sorunlarına bakış acımızla ortak aklın geliştirilmesi için nezaket, medeniyet, uygarlık içerisinde yapabilsek çok iyi olur. Elazığ'da bu sanırım ilk defa yaşanan bir olay" dedi.

"Başbakanı karşılayan ilk milletvekiliyim"

Bunun Türkiye geneline bir örnek olmasını dileyen Milletvekili Erol, "15 Temmuz sonrası demokrasi nöbetinin buradaki mitinginden katılmıştım. O gün alçak darbe girişimi karşısında dik duruş göstermemiz gerekiyordu. Hepimiz o süreçte katkı verdik. Demokrasimize ve cumhuriyetimize sahip çıktık. Milletvekili olarak başbakanımızın Tunceli'ye gelmesinde orada resmi protokolde yer alıp, başbakanı ilin milletvekili olarak karşılayan CHP'li tek milletvekilim. Aslında yapılması gereken budur. Benim genel başkanımı da bir ile gittiğinde AK Partili milletvekilleri aynı şekilde karşılasa. Diğer illerde de CHP'li milletvekilleri Başbakan ve Cumhurbaşkanını karşılayabilseler. Bunlar medeni siyasette olması gereken değerlendirmelerdir" diye konuştu.

Referandumun siyasi bir tercih olmadığını ifade eden Erol, "Referandumu AK Parti il başkanı sistem değişikliği, CHP il başkanımızın ise rejim değişikliği olarak değerlendiriyor. Herkes farklı değerlendirebilir. Ama seçmenlerimiz bu konuyu enine boyuna kendileri araştırarak, ellerine vicdanlarına koyarak, değer yargıları üzerinden oylarını kullanırlarsa en azından doğru sonuç almış olacaklar. Evet de çıksa hayır da çıksa yine Türkiye'de önümüzdeki süreçle ilgili barışın ve demokrasinin egemen kılınmasını yönelik hepimizin yine bir arada olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

16 Nisan akşamı ne olursa olsun milletin iradesine saygı duyacaklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise milletin iradesi doğrultusunda bundan sonraki siyasi hayatlarını devam ettireceklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Erol AK Parti Tunceli Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title