Haberler

Büyükşehir Adım Adım Zirveye

Süper Amatör Ligde Büyükşehir Belediyespor, lider C. M. Burhaniyespor'u 3-2 mağlup ederek hedefe bir adım daha yaklaştı.

Balıkesir Süper amatör Ligin 28. haftasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor evinde lider Cumhuriyet Mahallesi Burhaniyespor'u konuk etti.

Konuk takım 3. dakikada kazandığı köşe vuruşunda kaleci Berkay'ın hatası sonrasında Aydın takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanan Büyükşehir Belediyespor, 14'de İsmail'in kafa vuruşuyla eşitliği sağladı. Bu golden iki dakika sonra Ali Dursun'un kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve Büyükşehir Belediyespor 2-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda rakip takım gol için ataklarını sıklaştırdı. 53'de Serhat Yıldız skoru eşitledi 2-2.. İlerleyen dakikalarda galibiyet için atak üstüne atak geliştiren Büyükşehir Belediyespor 69'da Kamil ile 3-2 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-2 galibiyetle ayrılarak çok önemli üç puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle Büyükşehir Belediyespor puanını 58'e yükseltirken, lider C. M. Burhaniyespor 60 puanda kaldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Cumhuriyet Mahallesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title