Haberler

Bintso, Gezi Parkı Eylemlerini Kınadı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Erkan Çalbay, düzenlediği basın toplantısında İstanbul-Taksim'deki Gezi Parkı eylemlerini kınadı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Erkan Çalbay, düzenlediği basın toplantısında İstanbul- Taksim'deki Gezi Parkı eylemlerini kınadı.

BİNTSO Başkanı Çalbay, Meclis Başkanı Mehmet Akif Günerigök ile birlikte İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı eylemlerinde yaşanan şiddet olaylarını kınamak amacıyla basın toplantısı düzenledi.

Marjinal grupların, protesto eylemlerini kontrol altına alarak birliği ve beraberliği bozacak eylemleri tüm ülkeye yayma girişimlerini kınadıklarını açıklayan Çalbay, "31 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul Taksim'de Gezi Parkı düzenlemesi için birkaç ağacın sökülmesini protesto ederek haklı talepler için yürüyüş yapan iyi niyetli kişilerin eylemi ne kadar makul ise marjinal grupların, birlik ve beraberliği bozacak bu eylemleri tüm ülkeye yayma girişimlerini de kınıyoruz. Demokrasilerde insanlar beğenmedikleri, doğru bulmadıkları, her türlü kararı hükümet, bakanlık, belediye kararlarını beğenmeyebilir. Bunlar demokratik bir dille protesto edebilir. Günlerdir süren olaylarda tüm ülkeyi gererek, araç yakarak, cam kırarak çevreye zarar verenleri şiddetle kınıyoruz" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Bingöl Taksim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title