Haberler

Balıkesir: Balıkesir'de Yerel Yönetimler

Balıkesir'in Edremit İlçe Belediyesi, körfezin en büyük halı sahasını yapıyor.

Balıkesir'in Edremit İlçe Belediyesi, körfezin en büyük halı sahasını yapıyor.

Darsofa Mahallesi Saray Caddesi'nde kendisine ait yerde yaklaşık bir ay önce çalışmalara başlayan Edremit Belediyesi, 6 dönümlük bir alan üzerinde 30x42 metre boyutlarında Körfezin en büyük halı sahasını tamamlamaya çalışıyor. Zemini tamamlanan ve tel örgüleri döşenen halı sahanın önümüzdeki günlerde çakıl dökümü ve halılarının döşemesi yapılacak. Halı sahanın yanı sıra aynı alan üzerinde bir de 17x30 metre boyutlarında basketbol ve voleybol sahası yapan Edremit Belediyesi, yine aynı alan üzerinde bayanlar için fitness grupları ile çocuklar için de oyun alanları yapacak.

Kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ve sosyal kültürel faaliyetlere uzak olan bölgelerin canlandırılması için çalıştıklarını ifade eden Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, "Bölgemizin turizme açık olması ve özellikle yaz aylarında yerli yabancı turistlerin ilçemize akın etmesi bizim için önemli bir unsur. Bu nedenle şehrimizin daha çağdaş ve modern bir kent haline gelebilmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. 1877 yılından bu yana Edremit Belediyesi çalışma tarihinde ilk defa bir belediye halı saha yaptı ve ikincisi de körfezin en büyük halı sahası olmak kaydıyla Türkiye standartlarında bir halı saha olacak. Bunun yanında bayanları ve çocuklarımızı da unutmayarak fitness grupları ve oyun alanları da oluşturuyoruz. Edremit'in Akdeniz'e rakip olabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title