Haberler

Aydın: Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu

Aydın İl Jandarma ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlıkları Tarafından Nazilli ve Çevresinde Bulunan 4 Ayrı Noktaya Aynı Anda Yapılan Operasyon Sonucu, Uyuşturucu Ticareti Yaparak Vatandaşları Zehirleyen İçlerinde Bayanların da Bulunduğu 13 Kişilik Şebeke Çökertildi. Dün Gece Gözaltına Alınan Zanlıların Sorgusunun Devam Ettiği Bildirildi.

Aydın İl Jandarma ve Nazilli İlçe Jandarma komutanlıkları tarafından Nazilli ve çevresinde bulunan 4 ayrı noktaya aynı anda yapılan operasyon sonucu, uyuşturucu ticareti yaparak vatandaşları zehirleyen içlerinde bayanların da bulunduğu 13 kişilik şebeke çökertildi. Dün gece gözaltına alınan zanlıların sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli ve çevresi ile Kuyucak İlçesi'nde teşekkül halinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ve uyuşturucu maddelerin Kuyucak İlçesi'ne bağlı Yamalak Beldesi'nde imal edildiği yolunda ihbar alan jandarma ekipleri, dün gece daha önceden takibe alınan 13 zanlının bulunduğu 5 ayrı notaya aynı anda baskın düzenledi. Yapılan baskınlar sonucu Nazilli Yıldıztepe ve Muammer Aksoy mahalleleri, Pirlibeyli ve Yamalak beldeleri ile Aksu Köyü'nde düzenlenen operasyonlarda; B.B., M.K., B.B., K.E., Y.T., C.E., F.Y., A.Ü., Y.Ç., Ç.K., A.Ö., K.E. ve S.Ö. olmak üzere içlerinde bayanların da bulunduğu 13 kişilik grup gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalar sonunda 1 kilo 550 gram esrar maddesi, 2 adet namlusu değiştirilmiş kuru sıkı tabanca, 131 adet uyuşturucu hap, çok sayıda mermi ve çalıntı olduğu tahmin edilen elektronik malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title