Haberler

Antalya ve Muğla'da Sahiller Doldu Taştı

Ramazan Bayramı'nın başlamasıyla Antalya ve Muğla'nın sahilleri yeniden kapılarını yerli tatilcilere açtı.

Ramazan Bayramı'nın başlamasıyla Antalya ve Muğla'nın sahilleri yeniden kapılarını yerli tatilcilere açtı.Antalya'nın Alanya ve Kemer, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde sahiller doldu taştı.Kavurucu sıcaklarda serinlemek isteyen tatilciler denize ve havuzlara koştu.Hava sıcaklığının 37, deniz suyu sıcaklığının ise 29 derece ölçüldüğü Fethiye plajlarında bayram bereketi yaşanıyor. Bayram tatilini Fethiye'de geçiren tatilciler kavurucu sıcaklarda kendini sahillere attı. Ölüdeniz, Belcekız Plajı sezonun en hareketli günlerinden birini yaşarken plajda atım atacak yer kalmadı. Tatilciler Ramazan ayının ardından denize girmenin keyfini yaşarken, sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Kimi tatilciler denize girerken, kimileri de sahilde sere serpe güneşlendi.

Kelebekler Vadisi'ni görmek için Fethiye'ye gelen tatilcilerden Özden Özdemir, süper bir hava ve denizle karşılaştıklarını söyledi.

Tatil için Fethiye'yi seçen Burcu Dereli ise İstanbul'dan çıkışım trafik yüzünden uzun sürdü. Sabah yamaç paraşütü yaptım. Gerçekten harikaydı. Deniz ise eşsiz diye konuştu.

GÖKYÜZÜNDE BAYRAM TRAFİĞİ

Fethiye'nin eşsiz plajlarında bunlar yaşanırken, gökyüzünde de yamaç paraşütlerinin oluşturduğu renk cümbüşü vardı. Babadağ, 1700 metre pistinden atlayış yapan yamaç paraşütü tutkunları, gün boyu Belcekız Plajı'na iniş yaptı. Yollarda olduğu gibi gökyüzünde de paraşütçülerin oluşturduğu yoğun trafik gözlerden kaçmadı.

KEMER CIVIL CIVIL

Türkiye'nin tatil cenneti Antalya sahillerindeki yoğunluk Fethiye sahillerini aratmıyor. Hava sıcaklığının 34, deniz suyu sıcaklığının 27 derece kaydedildiği Kemer'de tatilciler sahillere akın etti. Akdeniz'in turkuaz sularında kulaç atan, kumlarında güneşlenenler günün keyfini çıkarıyor.

HAVUZ VE PLAJLAR DOLDU

Alanya'da ise ilçenin dünyaca ünlü plajları Kleopatra ve Damlataş, yerli ve yabancı tatilcileri ağırlıyor. Hava sıcaklığının 36, nem oranının yüzde 40 ölçüldüğü ilçede serinlemek isteyen yerli ve yabancı turistler havuz ve plajlara akın etti. Deniz suyu sıcaklığının 30 dereceye yükseldiği ilçede Damlataş ve Kleopatra plajları sabah saatlerinden itibaren serinlemek isteyen tatilcilerle doldu. Günü otellerinde geçirmeyi tercih eden tatilciler ise havuza girerek serinledi.

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre ilçede hava sıcaklığı hafta sonuna kadar aynı seviyede olacak ancak nem oranı artacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Antalya Alanya Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title