Haberler

Antalya: Çatı Yangınına Müdahale Eden İtfaiye Ekipleri Zor Anlar Yaşadı

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne Bağlı Oba Beldesi'nde Bir Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı. Yangına İlk Müdahaleyi Yapan Oba ve Tosmur Belediyeleri İtfaiye Ekipleri, Aracın Deposunun Delinmesi ve Hortumun Bir Çok Yerinden Patlaması Üzerine Zor Anlar Yaşadı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Oba Beldesi'nde bir binanın çatı katında yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi yapan Oba ve Tosmur belediyeleri itfaiye ekipleri, aracın deposunun delinmesi ve hortumun bir çok yerinden patlaması üzerine zor anlar yaşadı.

Oba Beldesi'nde bir binada meydana geldi. Mermer ustasının çalışma yaptığı sırada meydana gelen kısa devre sonucu çatı katında yangın çıktı. Aniden yükselen alevler kısa bir süre içinde çatının yarısın kapladı. Yangına ilk müdahale ise Oba Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Olay yerine gelen Oba ve Tosmur Belediyesi'ne ait itfaiye araçlarının durumu görenleri şaşırttı. İtfaiye erlerinin üzerlerine yangına dayanıklı itfaiye kıyafeti dahi giymeden, şort ve tişörtlerle yangına müdahale etmesi dikkat çekti. Gaz maskesi olmayan bazı itfaiye erleri dumandan boğulma tehlikesi atlattı.

Yangına müdahale sırasında ilk aksilik araçların deposunda meydana geldi. Aracın su bulunduran haznesi delinince, tazyikli su etrafa saçıldı. Bunun hemen ardından bu kez hortum patladı. Her iki patlaktan dolayı çatıya su gitmeyince, yangın büyüdü. Bunun üzerine Alanya Belediyesi'nden yardım istendi. Olay yerine gelen Alanya İtfaiyesi yangını kısa süre içinde kontrol altına alarak söndürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title