Haberler

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Işık Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Kardeşliği esas alan, Türkiye'ye vatandaşlık bağıyla bağlı, herkesi kardeş bilen, bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma idealini benimseyen bir"...

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Kardeşliği esas alan, Türkiye'ye vatandaşlık bağıyla bağlı, herkesi kardeş bilen, bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma idealini benimseyen bir programa sahibiz" dedi.

Işık, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, ilk kongresini iktidarda yapan, dördüncü kongresini de iktidarda yapan tek parti olduklarını belirterek, bunun Türk siyasi tarihinde bir rekor olduğunu söyledi.

Siyasetteki tek gayelerinin millete hizmet ekmek olduğunu ifade eden Işık,

"İktidar millete hizmet edilme fırsatının elde edilmesidir. İktidara kim başka türlü bakarsa, o sonuçta bedel öder. Biz inanıyoruz ki her insan önce kendi nefsine sonra ailesine sonra da şehrine ve milletine karşı hizmet borcu vardır" diye konuştu.

Bir siyasi harekette lider, program ve kadro olmak üzere üç tane temel unsurun olduğunu belirten Işık, Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece Türkiye'nin değil, bütün dünyanın gıptayla izlediği bir lider olduğunu belirterek, "Gerçekten bugün ben bir milletvekili arkadaşınız olarak çok defa duymuşumdur. Muhalefet partilerinden işte CHP'den, MHP'den 'ah şöyle bir lider bizde olsaydı, görseydiniz' falan dediklerini. Artık bu ifadeler sadece CHP ile MHP ile sınırlı değil, özellikle mazlum milletlerin ortak sesi oldu bu. Çok şükür güçlü bir liderimiz var" diye konuştu.

Işık, "Kardeşliği esas alan, Türkiye'ye vatandaşlık bağıyla bağlı, gönlü bu ülkede olan, herkesi kardeş bilen, bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma idealini benimseyen bir programa sahibiz" dedi.

-"Kongre sürecine gidilirken birlik beraberlik olsun"-

Her ilde parti il teşkilatlarının bulunduğunu ifade eden Işık, şunları kaydetti:

"Bir kongre sürecine giriyoruz. Burada bizim için önemli olan birlik ve beraberliktir. Biz il başkanlığını çok önemsiyoruz. Kongre sürecine gidilirken birlik beraberlik olsun. Arzumuz tek listedir, ama bu tek listede bir isim dayatarak gitmek istemiyoruz. Bunun için 'teşkilatlar il başkanı olarak kimi görmek istiyor' diye bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmayı Erzurum'da da yaptık. Çok büyük oranda mevcut il başkanımızın devamını arzu etti teşkilatlar. Sayın Genel Başkanımız da 'Murat Beyin devam etmesi uygundur' dediği için inşallah bu kongrede bütün teşkilat olarak Erzurum halkı olarak, Murat kardeşimizin bir dönem daha devam etmesini, sizlerin talebi üzerine biz de uygun gördük.

Bazı arkadaşlarımız burada farklı ifadeler kullanıyormuş, 'işte genel merkez öyle demiyor' diye. Hayır öyle bir şey yok. Genel Başkanımızın bu konudaki kararı bizim için bağlayıcıdır."

- ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Fikri Işık Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title