Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Ülkemizde özellikle FETÖ ile ilgili mücadelenin ilk başladığı noktalardan bir tanesi belediyelerimizdeki operasyonlardır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Ülkemizde özellikle FETÖ ile ilgili mücadelenin ilk başladığı noktalardan bir tanesi belediyelerimizdeki operasyonlardır." dedi.

Kaya, AK Parti İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen Yerel Yönetimler Değerlendirme Toplantısında yaptığı konuşmada, belediyeciliğin 1994'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde başladığını aktardı.

AK Parti'nin belediyelerde doğmuş bir parti olduğunu belirten Kaya, belediyelerde en ufak bir eksiğe ve hataya tahammüllerinin olmadığını, belediyelerin çalışmalarını en güzel ve başarılı şekilde sürdürerek yönetimi 2019 Martı'na taşımalarının kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Belediyelerin 2014'ten bugüne kadar yatırımlarını ve seçim vaatlerini takip ettiklerine değinen Kaya, tıkandıkları yerlerle ilgili çözüm arayışlarını gerek merkezi yönetim gerekse teşkilatlarla birlikte yaptıklarını ifade etti.

Kaya, 2019'un, Türkiye'deki yeni dönem hükümet modelinin hayata geçirileceği kasım seçimiyle birlikte iki seçimin birlikte yaşanacağı bir yıl olacağına dikkati çekerek, "Dolayısıyla teşkilatlarımızın yüksek bir motivasyonla buna hazırlanması, belediye başkanlarımızı da şehrine yük olan değil şehrini taşıyan, partiye yük olan değil partiyi yücelten insanlar olması noktasında özellikle takip ettiğimizin altını çizmek istiyorum." diye konuştu.

Türkiye'de özellikle FETÖ ile ilgili mücadelenin ilk başladığı noktalardan birinin belediyelerdeki operasyonlar olduğuna işaret eden Kaya, şunları kaydetti:

"Belediyelerimizde bu anlamda 7 belediye başkanımızın partiyle yollarını ayırdık, 50'ye yakın da meclis üyesi partimizden ihraç edildi. Dolayısıyla FETÖ mücadelesinin bu ülkedeki bir beka mücadelesi olduğunun altını çizmek isterim. Burada yeni teşkilatlanma yapımız içerisinde de bundan sonraki belediye çalışmalarımızda bu hassasiyetimizi koruduğumuzun da altını çizmek istiyorum."

Kaya, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü üyeleriyle sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'e Allah'tan rahmet diledi.

Toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora ve Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ile ilçe belediye başkanları ve parti başkanları katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Erol Kaya İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title