Haberler

Adana: Adana'da Asansör Faciası

Adana'da Bir Asansör Tamircisi, Halatını Değiştirmeye Çalıştığı Asansörün Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybederken, Yanındaki İşçi de Ağır Yaralandı.

Adana'da bir asansör tamircisi, halatını değiştirmeye çalıştığı asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybederken, yanındaki işçi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Baraj Yolu 6.5 Durak'taki Akbank Şubesi'nin arkasında bulunan Gürbüz Apartmanı'ndaki 7 kattaki asansörü tamir etmeye çalışan Mahmut Supçin (36) ile Hüseyin Yalçın (34), halat değiştirdikleri sırada kabinin kayması sonucu zemine çakıldı. Asansör tamircisi Mahmut Supçin olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Hüseyin Yalçın ağır yaralandı. Yaralı işçi, apartman sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Hüseyin Yalçın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayı anlatan apartman sakinleri, "Bomba patladı sandık. Aşağıya indiğimizde feci manzarayla karşılaştık. Yaralı şahıs da "Battal, Battal" diye bağırıyordu. Ambulans çağırdık" dediler.

Olay sonrası Gürbüz Apartmanı'na gelen Mahmut Supçin'in yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title