Haberler

Hayrat Çocuk Kulübü Yıl Sonu Gösterisi Büyük Beğeni Topladı

Güncelleme:

Ağrı Hayrat Eğitim ve Kültür Derneği'nin bünyesinde faaliyet gösteren Hayrat Çocuk Kulübü, yıl sonu yetenek ve çeşitli gösterilerini Kültür ve Kongre Merkezi salonunda düzenlenen programda sergiledi. Programda çocuklar çeşitli dallarda yeteneklerini sergiledi ve izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Hayrat Çocuk Kulübü'ne teşekkür etti ve çocukların yeteneklerini keşfetmelerine imkan sağladıklarını belirtti.

Ağrı Hayrat Eğitim ve Kültür Derneği'nin bünyesinde faaliyet gösteren Hayrat Çocuk Kulübü, yıl sonu yetenek ve çeşitli gösterilerini Kültür ve Kongre Merkezi salonunda düzenlenen programda sergiledi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Eğitim Bir Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, Hayrat Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı İsmail Akdağ, dernek yönetim kurulu üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda Hayrat Çocuk Kulübü çocukları, çeşitli dallarda yeteneklerini sergiledi. Gösteriler izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, programda yaptığı konuşmada, Hayrat Çocuk Kulübü'nün çocuklara sunduğu imkanlar için Hayrat Eğitim ve Kültür Derneği'ne teşekkür etti. Kökrek, "Hayrat Çocuk Kulübü, çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan sağlıyor. Bu sayede çocuklarımıza özgüven kazandırıyor ve onları geleceğe hazırlıyor." dedi.

Program, Hayrat Çocuk Kulübü çocuklarının alkışlar eşliğinde sahneden inmesiyle sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çocuk Ağrı Kültür Etkinlik 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Ürdünlü 14 hacı adayı kutsal topraklarda hayatını kaybetti, 17 kişi kayıp

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title