Haberler

Son dakika: Ankara'daki trafik kazasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Son dakika haberleri... Ankara'daki trafik kazasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Ankara'nın Kahmramankazan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 6 kişi için cenaze namazı kılındı.

Ankara'daki trafik kazasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı

ANKARA - Ankara'nın Kahmramankazan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 6 kişi için cenaze namazı kılındı. Hayatını kaybeden vatandaşlardan dördü Eskişehir'de ikisi ise Ankara'da toprağa verilecek.

Ankara - Kahramankazan kara yolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yusuf Öğüt (59), Sultan Öğüt (56), Burcu Sağlam (28), Nezahat Cıbıroğlu (40), Nevzat Öğüt ve Abdullah Kocabaş için Kahramankazan Ulu Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Hayatını kaybeden Burcu Sağlam'ın Kahramankazan Asri Mezarlığı'na, Abdullah Kocabaş'ın ise Kılıçlar Köyüne defnedileceği öğrenildi. Yaşamını yitiren diğer 4 kişinin cansız bedenleri ise Eskişehir'de toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramankazan Eskişehir Ankara Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title