Haberler

16 Yaşındaki Genç Kız, Polise Sinirlenip Ekip Aracının Aynasını Kırdı

Samsun'da Kavga Eden Arkadaşlarının Gözaltına Alınmasına Sinirlenen 16 Yaşındaki Genç Kız, Polis Aracına Tekme Atarak Dikiz Aynasını Kırınca Gözaltına Alındı.

Samsun'da kavga eden arkadaşlarının gözaltına alınmasına sinirlenen 16 yaşındaki genç kız, polis aracına tekme atarak dikiz aynasını kırınca gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Mahallesi'nde dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, M.B.(17) adlı genç ile E.Ç.(17) adlı kız, önce birlikte içki içtiler ve daha sonra da sarhoş olduktan sonra birbirleriyle kavga ettiler. Kavga sırasında bir apartmanın giriş kapısının çamını kıran M.B. ve E.Ç., Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Arkadaşlarının gözaltına alındığını öğrenen ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giden M.E.(16) adlı genç kız, arkadaşlarının serbest bırakılmasını istedi. İsteği yerine getirilmediği için polise sinirlenen M.E., resmi ekip otosuna takma atmak suretiyle dikiz aynasını kırdı. M.E., 'devlet malına zarar vermek' suçundan gözaltına alındı. Sorgulanmasının tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen M.E., savcı tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(MAY-SA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title