Haberler

    Zirve City'nin Ellerinin Arasından Kayıp Gidiyor: 1-1

    City, Hull ile evinde 1-1 berabere kalırken, Chelsea, Aston Villa deplasmanında kazanınca zirveyle puan farkı yediye çıktı.

    İngiltere Premier Lig'de son şampiyon Manchester City, sahasında Hull City'yi ağırladı.

    Etihad Stadı'nda Manchester City'nin klasik baskılı futbolu altında oynanan ilk yarıda, ev sahibi ekip her ne kadar dominant bir oyun sergilese de esas pozisyonları kaçıran ve golü bulan taraf Hull City oldu. 16. dakikada hızlı gelişen konuk ekip atağında Robbie Brady'nin ortasını iyi takip eden Elmohamady altıpas içinde kafayı vurdu ancak top direktne döndü.

    35'te Gaston Rarimez'in uzaktan füzesinde top direkte patladı ancak David Meyler yakın mesafeden meşin yuvarlağı tamamlayarak takımını bu zorlu deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

    Rakibi üzerinde baskı kurarken arka tarafta büyük boşluklar veren Manchester ekibi, soyunma odalarına 1-0'lık Hull City üstünlüğüyle gitti.

    İkinci yarıya bambaşka bir görüntüyle çıkan Manuel Pellegrini'nin talebeleri, baştan sona Hull City kalesini abluka altında tuttu. Sık sık Hart'ın orta yuvarlağa kadar çıktığı devrede, rakip kaleyi şut bombardımanına tutan ev sahibi, normal süre içerisinde bir türlü aradığı o golü bulamadı.

    89'da Samir Nasri'nin güzel ara pasıyla topla buluşan Arjantinli golcü Sergio Agüero'nun vuruşu direkten dönerken, tribünler stresi iyice derinden hissetmeye başladı.

    Ancak uzatmalarda sahneye çıkan James Milner, harika bir frikik golüyle skora denge getirdi. Hafif sağ çaprazda yayın biraz gerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen İngiliz orta saha, müthiş vuruşla McGregor'u avlamayı becerdi.

    Golden sonraki kısa süreçte bu sefer galibiyet için yüklenen Manchester'ın mavilerinin çabaları sonuç vermeyince, Ethiad'da iki puan bırakarak zirvenin yedi puan gerisine düştüler.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Chelsea Spor Haberler

    Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

    Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title