Haberler

Vali Öztürk'ten Kaymakam Tekbıyıkoğlu'na Ziyaret

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Ahlat Kaymakamlığı’na atanan Bülent Tekbıyıkoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Ahlat Kaymakamlığı'na atanan Bülent Tekbıyıkoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ahlat'a gelen Vali Orhan Öztürk'ü, hükümet konağı önünde Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu ve kurum amirleri karşıladı. Daha sonra kaymakamlık makamına geçen Vali Öztürk, Ahlat Kaymakamlığı görevine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Tekbıyıkoğlu ise, ziyaretten dolayı Vali Orhan Öztürk'e teşekkürlerini sunarak, Ahlat'a en iyi şekilde hizmet etmek için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Vali Öztürk, ziyaretin ardından Selçuklu Çarşısı'ndaki yeni Emniyet Müdürlüğü binasında yürütülen tadilat çalışmalarını inceledikten sonra ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tekbıyıkoğlu Orhan Öztürk Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title