Haberler

Vahit Artan İçin Tören

Beşiktaş Kulübü'nün Dün Vefat Eden En Yaşlı Üyesi, Eski Sicil Kurulu Başkanı ve Divan Kurulu Üyelerinden Vahit Artan İçin Akaretler'deki Kulüp Binasında Tören Düzenlendi

Beşiktaş Kulübü'nün dün vefat eden en yaşlı üyesi, eski Sicil Kurulu Başkanı ve Divan Kurulu üyelerinden Vahit Artan için Akaretler'deki kulüp binasında tören düzenlendi. Bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan törene, kulüp genel sekreteri Fahrettin Curoğlu, muhasip üye ve asbaşkan Engin Baltacı, kulüp genel müdürü Murat Ülgen, kulüp derneği genel koordinatörü Levent Çifter, Divan Kurulu, Seçme ve Sicil Kurulu üyeleri, kulüp çalışanları, Artan'ın ailesi ve yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Fahrettin Curoğlu, siyah-beyazlı camiaya uzun yıllar hizmet eden dürüst bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, 'Vahit Artan, kulübümüze menfaatsiz hizmet eden iyi bir Beşiktaşlı'ydı. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim' diye konuştu.

Ayrıca, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, törene çelenk gönderdi.

Vahit Artan'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

(ÇET-GKH) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title