Haberler

TR Düşünce Kulübü yeni dönem çalışmalarını tanıttı

Güncelleme:

- TR Düşünce Kulübü yeni dönem çalışmalarını tanıttı Ercan Yakut: "Bizim kulübümüze her insan katılabilir" TR Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut, "Bizim kulübümüze her insan katılabilir.

- TR Düşünce Kulübü yeni dönem çalışmalarını tanıttı

Ercan Yakut: "Bizim kulübümüze her insan katılabilir"

BURSA - TR Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut, "Bizim kulübümüze her insan katılabilir. Aidat sistemi yok. Çünkü herkes düşüncesini söyleyebilmelidir" dedi

Düşünce Kulübü Merkez Yürütme Kurulu ve yeni dönem çalışmalarının tanıtımını Merinos AKKM'de yapıldı. Kulüp üyeleri ve basın mensuplarının buluştuğu toplantı öncesi konuşan TR Düşünce Kulübü Genel Başkanı Ercan Yakut, "TR Düşünce Kulübü'nün bugünkü toplantısı, yönetim ve basının tanışmasını sağlamak maksadıyla yapıldı. Yeni yönetimin çalışmalarıyla ilgili bilgi vereceğiz. Dört ana temelde konuştuğumuz maddeler var. Bunlar; göç ve mülteci meselesi, yeni finans düzeni, ülkemizdeki tarihle ilgili planlama hataları ve eksikliklerini konuşmak ve siyasi ittifaklar olacak. Bunların üzerine çalışmalarımız olacak" dedi.

"Her ay konferans ve panellerimiz devam edecek. Bunların ilkini cumartesi günü gerçekleştirdik. Her ay bu konular üzerine çalışmalar yapacağız" diyen Yakut, "Şubat ayında Mavi Vatan projesinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapmış olduğumuzu, Bursa İznik'te yapacağız. Mavi Vatan projesini anlatmaya gayret eden kurumlardanız. Mavi Vatan, Akdeniz'de Kıbrıs'ın olması gerektiği noktayla ilgiliydi. Ersin Tatar orada başbakanken birlikte yapmıştık. Bizden sonrada Cumhurbaşkanı oldu. Nasip olursa İznik tarihi ile birlikte tekrar Kıbrıs'ı, Mavi Vatan'ı konuşmak için bizlerle olacak. Bizim kulübümüze her insan katılabilir. Aidat sistemi yok. Çünkü herkes düşüncesini söyleyebilmelidir. Biz çok sayıda üyemiz olsun derdinde değiliz. En büyük meselemiz, insanlığa söyleyebilecek sözümüzün olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merkez Yürütme Kurulu Mavi Vatan Kıbrıs Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title