Haberler

Tokat'ta "Çocuk Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi" Açıldı

Tokat Valisi Taşkesen: "İlimizin çeşitli yerlerine turist gelmiş ama ağırlayacak durumumuz yok. Göstereceğimiz tarihi eserimiz var ama her taraf dökülüyor"

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, "İlimizin çeşitli yerlerine turist gelmiş ama ağırlayacak durumumuz yok. Göstereceğimiz  tarihi eserimiz var ama her taraf dökülüyor" dedi.

Taşkesen, Gaziosmanpaşa Üniversitesi yerleşkesindeki Çocuk Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılış töreninde, Tokat sokaklarının bakımsız olduğunu ve temiz olmadığını söyledi.

Çocukların temizlik gibi birçok alışkanlığı erken yaşlarda edindiklerini ifade eden Taşkesen, "İki haftadır Tokat'ta misafir gezdiriyoruz. İlimizin çeşitli yerlerine turist gelmiş ama ağırlayacak durumumuz yok. Göstereceğimiz  tarihi eserimiz var ama her taraf dökülüyor. Sokaklar dahil. Sulusokak'taki çocuklara ben artık rica ediyorum, sokağınızı temiz tutun, size top vereceğim, tüfek vereceğim" diye konuştu.

Çocukların televizyon, bilgisayar ve cep telefonunda gereğinden fazla  zaman geçirdiklerini belirten Taşkesen, "Çocuk Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi en azından çocuklarımızın bilgisayar, cep telefonu, televizyon ekranından kurtulmaları için bir fırsat" dedi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı da merkezin açılmasına katkı sağlayanlara teşekkür etti. - Tokat

Kaynak: AA / Yerel

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mustafa Taşkesen Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title