Haberler

Saraç ile Vali Coş Ayaküstü Sohbet Etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, ‘Hicaz Vakti’ konulu konserde karşılaştığı Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile bir süre sohbet etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç, 'Hicaz Vakti' konulu konserde karşılaştığı Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile bir süre sohbet etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde uzun yıllardır çalışmalarını yürüten Türk Müziği Topluluğu konseri SAÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. 'Hicaz Vakti' konulu konsere Sakaryalı sanatseverlerin yanı sıra protokol da katılım gösterdi.

Konsere başta Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, Vali Yadımcıları, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, yüzlerce sanatsever ve AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç da katılım gösterdi.

Ailesi ile birlikte konseri izleyen Saraç, "Bu akşam SATSO'nun düzenlediği konsere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konserde Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile karşılaşan Saraç, kısa bir sohbet etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Cihan Saraç Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title