Haberler

Parkomat Borçlarına Yüzde 15 İndirim Yapılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak çalışan özel parkomat şirketi yetkilisi Kadir Yüksel, parkomat borcundan dolayı icralık olan veya eski borcu olan vatandaşlara yüzde 15 indirim uygulayacaklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak çalışan özel parkomat şirketi yetkilisi Kadir Yüksel, parkomat borcundan dolayı icralık olan veya eski borcu olan vatandaşlara yüzde 15 indirim uygulayacaklarını söyledi.

Gaziantep'te araç sahibi olan vatandaşların yaklaşık 600 bin lira parkomat borcu bulunduğunu kaydeden Yüksel, bu indirimi yapmaktaki amaçlarının vatandaşların parkomat borçlarını minimum düzeye indirmek olduğunu belirtti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden ihale yoluyla almış oldukları parkomat işletmeciliği işinin yıl sonunda biteceğini hatırlatan Yüksel, vatandaşlara seslenerek bu indirimi değerlendirmeleri ve borçlarını ödemeleri çağrısında bulundu.

Ödenmeyen borçların kendilerini de sıkıntıya soktuğunu aktaran Kadir Yüksel, " Bu borçlar bize zamanında ödenmediği için bizde belediyeye ek ücret ödemek zorunda kalıyoruz. Vatandaşların bu borçları ödememesi hem bizi hem kendilerini zor durumda bırakıyor" diye konuştu.

Yüksel, ayrıca bazı vatandaşların parkomat görevlilerine zorluk çıkardğını ve parkomat alanlarının kanuni varlığını kabul etmediğini öne sürdü. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title