Haberler

Öğretmenler Gününe Özel İndirimler Selway Outlet'te

İzmir’in Balçova ilçesinde faaliyet gösteren Selway Outlet, müşterilerini 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirim ve fırsat seçenekleriyle ağırlayacak.

İzmir'in Balçova ilçesinde faaliyet gösteren Selway Outlet, müşterilerini 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel indirim ve fırsat seçenekleriyle ağırlayacak.

Giyim, spor giyim, parfümeri, aksesuvar, dekorasyon, elektronik, süpermarket, üzerine 100'e yakın markayı bir arada bulunduran Selway Outlet, 24 Kasım'a Öğretmenler Günü özel yüzde 24 konsept indirimler ve daha çok sayıda kampanya alternatifleri bir arada sunulacak. 10 yıla yakın bir süredir, karlı ve kaliteli alışverişin adresi olarak tercih edilen Selway Outlet, yüzde 30 ile yüzde 70 arasında değişen oranlarda indirim özel fiyatlı ürünler ve menüleriyle büyük ilgi görüyor.

AVM Yöneticisi Dilan Can, Selway Outlet'in İzmir'in en güzel manzaralarından birine hakim olması, en iyi markaları en iyi fiyat ve kampanyalarla tüketiciyle buluşturmasıyla fark oluşturduğunu ve yenilikçi marka ruhuyla büyümeyi sürdürdüğünü söyledi. Can, Selway Outlet'in 3 bin araçlık geniş otopark alanı, trafiğe girmeden kolay ulaşım imkanı, ESHOT seferleri, ücretsiz müşteri servisleri ve erişim olanaklarıyla tercih edildiğini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balçova İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title