Haberler

Mdob 'Lüküs Hayat' Müzikalini Osmaniye'de Sahneleyecek

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), ünlü oyun yazarı ve yönetmen Haldun Dormen’in rejisiyle sahneye taşıdığı ve ilk gösteriminden bu yana kapalı gişe oynadığı 'Lüküs Hayat' müzikalini Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi’nde Osmaniyeli sanatseverlerle buluşturacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), ünlü oyun yazarı ve yönetmen Haldun Dormen'in rejisiyle sahneye taşıdığı ve ilk gösteriminden bu yana kapalı gişe oynadığı 'Lüküs Hayat' müzikalini Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi'nde Osmaniyeli sanatseverlerle buluşturacak.

MDOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MDOB ünlü besteci Cemal Reşit Rey'in bestelediği, librettosunu Ekrem Reşit Rey'in yazdığı Lüküs Hayat müzikalini Osmaniyeli sanatseverlerle buluşturacak. 21 Mart 2014 Cuma günü saat 20.00'de Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi'nde sahnelenecek eseri şef Aytug Ülgen yönetirken, eserin dekor tasarımı Seyhan Atamer'e, kostüm tasarımı Nursun Ünlü'ye, ışık tasarımı Tarı Deniz'e koreografisi Serbülent Biçer'e ait. Reji asistanı ise Süleyman Tekin. Müzikalde başlıca rolleri de Korhan Dinçer, Neslihan Ulaş, Ayşegül Devrim Serdar, Deniz Karausta, Gökçen Büyükaslan, Yusuf Ziya Büyükaslan, Mehmet Erkoç, Melahat Yavuz, Tolga Erden, Seda Yörenç Sönmez, Ufuk Kasar, Gülden Vurandemir, Hasan Berk, Alpay Noyan Özbay, Nihan Evren, Zeynep Özgür Yılmaz, Erdem Özdemir ve Levent Yetkin paylaşıyor. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Reşit Rey Haldun Dormen Osmaniye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title