Haberler

Malatyalı Kafes Dövüş Sporcusu Sponsor Bulamadığı İçin Fırında Çalışıyor

Malatya’da, kafes dövüş sporuyla uğraşan ve Ekim ayında Norveç’de yapılacak müsabakalara katılmak için sponsor desteğine ihtiyaç duyan Abuzer Altın, aradığı desteği bulamayınca bir fırında çalışmaya başladı.

Malatya'da, kafes dövüş sporuyla uğraşan ve Ekim ayında Norveç'de yapılacak müsabakalara katılmak için sponsor desteğine ihtiyaç duyan Abuzer Altın, aradığı desteği bulamayınca bir fırında çalışmaya başladı.

2002 Türkiye Kafes Dövüş şampiyonluğu bulunan ve yıllarca kafes dövüş sporuyla ilgilenen Abuzer Altın, Ekim ayında yapılacak kafes dövüş müsabakalarına katılmak için aylarca hazırlık yaptı. Gece gündüz demeden müsabakalara hazırlanan Altın, aynı zamanda kapı kapı dolaşarak sponsor aradı ancak aradığı sponsoru bir türlü bulamadı. Birçok kapıdan geri çevrilen Altın, Norveç'de yapılacak müsabakalara katılmak için şimdi bir fırında çalışıp para kazanıyor.

Aynı zamanda vücut geliştirme sporcusu da olan Altın, 2018 yılında Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası'na da katılmak istediğini belirterek, "Hedefim hem kafes dövüşünde hem de vücut geliştirmede iyi bir yere gelmek. Ben, her türlü hazırlığımı yaptım ama maddi açıdan bir destek alamadım. Maalesef bizim insanımız böyle şeylere pek destek vermiyor. Ben de hazırlıklarım boşa gitmesin diye şimdi bir arkadaşımın fırınında çalışıp para kazanıyorum, inşallah emeklerim boşa gitmez" diye konuştu.

Bir diğer hedefinin spor merkezi açmak olduğunu ifade eden Altın, Malatyalılardan destek isteyerek, "Bu katılacağım müsabakalardan eğer para kazanırsam sonraki hedefim bir spor salonu açmak ve sporcu yetiştirmek. Bu yüzden Malatyalılar bana destek versinler, Allah'ın izniyle ben müsabakaları kazanırım" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Türkiye Norveç Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title