Haberler

Köylerde "Sulama" Sevinci

Tavşanlı'ya bağlı köylerde sulama projeleri yürütülüyor.

Tavşanlı'ya bağlı köylerde sulama projeleri yürütülüyor. Kışlademirli ve Köprücek'te çalışmalar tamamlandı. Eşen Köyü'nde ise devam ediyor. Kışlademirli'deki sulama projesi

500 dekar alanı kapsıyor. Projenin ayrıca 137.033,77 TL'ye mal olduğu açıklandı.

Köprücek Köyü'nde biten sulama projesi ise

yine 500 dekar alan üzerinde 96,342,71 ihale bedeliyle gerçekleştirildi.

Her iki projede damlama sulamaya uygun olarak yapıldı. Eşen köyündeki çalışmanın da önümüzdeki günlerde tamamlanacağı belirtildi.

Kışlademirli Köyü Muhtarı İsmail Yiğit, "Bu durumdan çok memnunuz. Önceden her gün kavga oluyordu, anlaşmazlıklar çıkıyordu. Ama şimdi aynı anda 15-20 kişi tarlasını sulayabiliyor. Su sıkıntımız bitti ve ikinci ürünleri almaya başladık.

Suyumuzu sıfır maliyetle kullanıyoruz" dedi.

Muhtar Yiğit, "Bu güzel projede emeği geçen İl Özel İdaresi teknik ekibine, başta Tavşanlı İl Genel Meclis üyelerimiz olmak üzere tüm Kütahya İl Genel Meclisi üyelerine ve de tüm siyasilere teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir ise, "Halka hizmet hakka hizmet prensibinden yola çıkıp AK Parti'nin geleceğe bakışını da burada bir anlamda ispatlamış oluyoruz. Yılda bir defa ekilen yerlerin ikinci defa ekilmesi gündemde. Bunu daha da geliştirip tüm köylerimize bu bereketi

AK Parti olarak götürmeyi düşünüyoruz. Vatandaşlarımız memnun bizler de vatandaşımız memnun olduğu için memnunuz.

Hizmete devam edeceğiz durmak yok yola devam" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Tavşanlı Kütahya Eşen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title