Haberler

Kızını Yaşatabilmek İçin Şehir Şehir Dolaşıyor

Güncelleme:

Antalya'da yaşayan Ünal Gül, 12 yaşındaki kızının beynindeki tümör nedeniyle şehir şehir dolaşarak hayırseverlerden yardım topluyor.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde yaşayan Ünal Gül, 12 yaşındaki kızının beynindeki tümör nedeniyle ayda iki defa kullanmak zorunda olduğu iğneleri alabilmek için şehir şehir dolaşıyor.

Ünal Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir kızını 1999 depreminde, bir oğlunu da trafik kazasında kaybettiğini, 4 çocuğu ve eşiyle Korkuteli'nde barakada yaşadığını söyledi.

Depremde yaralandığı için ayağında platin bulunduğunu, bu nedenle çalışamadığını anlatan Gül, 12 yaşındaki kızı Duygu Gül'ün beyninde tümör olduğunu kaydetti.

Yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle eşinin kansere yakalandığını dile getiren Gül, "Kızım 4 aylık iken havale geçirdi. Beyninde tümör oluştu. Tedavilere olumlu tepki verdi ancak tedavisi için ayda iki defa bir iğne kullanmamız gerekiyor. Bu ilacın fiyatı da bin 250 lira. Maddi durumumuz olmadığı için ilaçları kolay kolay alamıyoruz" dedi.

İğnelerin her yerde de bulunmadığını bildiren Gül, hem iğneyi alabilmek hem de yardım toplayabilmek için şehir şehir dolaştığını ifade etti. 

Son olarak iğnenin Bodrum'daki bir ecza depolarında bulunduğunu öğrendiği için Muğla'ya geldiğine işaret eden Gül, "Kızım gözlerimin önünde eriyip gidiyor. Muğla'daki hayırseverlerden iğnelerin alımı için yardım talep ediyorum. İğnelere ulaşabilmek için şehir şehir dolaşıyorum" diye konuştu. 

Kaynak: AA / Yerel

Korkuteli Antalya Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title