Haberler

Karşıyaka'da Ünlüler Geçidi

Yerel seçim hazırlıklarını tamamlayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, muhteşem bir konser ile final yaptı.

Yerel seçim hazırlıklarını tamamlayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, muhteşem bir konser ile final yaptı. Bostanlı Pazaryeri'ndeki Demokrasi Şöleni'nde Feridun Düzağaç, Zuhal Olcay, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu sahne aldı. Geceye katılan yaklaşık on bin kişi, alkışlarla şarkılara eşlik etti. Konser öncesi Bostanlı Merkez Camisi önünden pazar yerine kadar yapılan kortej yürüyüşüne de binlerce Karşıyakalı katıldı.

CHP adayı Akpınar, ailesi ile birlikte sahneye çıkarak Karşıyakalıları selamladı. Mutlu bir Karşıyaka yaratacaklarına söz veren Akpınar, sandıkta rekor kıracaklarını söyledi. Akpınar "Pazar günü Türkiye'nin en yüksek oyunu Karşıyaka'da alacağız. Sandıkta birleşelim ve AK Parti'ye en güzel cevabı Karşıyaka'dan verelim. Benim görevim makam odasında oturmak, makam arabasında gezmek değil, sokakta, halkın arasında olmaktır. Karşıyaka'yı birlikte yöneteceğiz. Benim için önemli olan kişilerin değil halkın mutluluğudur" dedi. Oğul Kenan Akpınar da babasına sürpriz yaparak, sahnede gitar çaldı. Akpınar daha sonra meclis üyelerini de sahneye davet etti.

"GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ"

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ise "Tüm Karşıyaka tek yürek olacak ve sandıkta AK Parti'ye en büyük darbeyi indirecek. Iktidarımızı yerelde sürdüreceğiz ve genelde de iktidara ulaşmak için sağlam bir zemin hazırlayacağız. Karşıyaka halkının gücünü sandıkta göstereceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hüseyin mutlu akpınar Feridun Düzağaç pazaryeri Karşıyaka Yerel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title