Haberler

Gelibolu'da, Gençlik Şöleni

Gelibolu Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gençlik Şöleni düzenlendi.

Gelibolu Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Gençlik Şöleni düzenlendi.

Şenlik kapsamında, Celal Birsen Festival alanındaki Kale Burcu'na 10 metre  boyunda, 5 metre eninde Türk Bayrağı asıldı.  Daha sonra, Yarbay Kemal Tufan yönetimindeki 2. Kolordu Komutanlığı Bölge Bandosu konser verdi.

Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen okullararası "19 Mayıs Bağımsızlığa İlk Adım, Atatürk ve Gençlik" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Daha sonra yerel gruplar tarafından konser verildi.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, 19 Mayıs'ın Türkiye'nin doğum tarihi olduğunu belirterek, "Çok bedeller ödendi, çok canlar yandı ama kimse usanmadı ve bu mücadeleyi yürütenler onurlu, özgür ve bağımsız Türkiye için mücadele ettiler ve kazandılar" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Gelibolu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title