Haberler

Gaziantep'te Bilişim Toplantısı

"Avnet - Ansa Teknoloji Günleri " etkinliğinde dünyanın önemli üreticilerinden HP ve VMware yetkilileri Gaziantep'te Ansa'nın müşterileri ile bir araya geldi.

"Avnet - Ansa Teknoloji Günleri " etkinliğinde dünyanın önemli üreticilerinden HP ve VMware yetkilileri Gaziantep'te Ansa'nın müşterileri ile bir araya geldi. Etkinlikte, HP ve VMware ürün ve çözümlerindeki son teknolojiler ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.

Bilişim sektöründe dünyanın önde gelen çözüm odaklı dağıtım distribütörlerinden Avnet, Inc. (NYSE: AVT)' nın operasyonel grubu olan ve Avnet ve Sanko ortaklığı ile kurulan Avnet Technology Solutions, Gaziantep Grand Hotel'de iş ortağı Ansa ile birlikte bir son kullanıcı etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik dünyanın lider üreticilerinden HP Türkiye

ve VMware Türkiye'nin katılımı ve destekleri ile gerçekleşti.

"Avnet - Ansa Teknoloji Günleri" adıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, HP ve VMware ürün ve çözümleri ile ilgili güncel bilgiler paylaşılırken, katılımcılar Ansa, Avnet, HP ve VMware yetkilileri ile bir araya gelme fırsatını yakaladılar.

Ansa Genel Müdürü Hamit Deveci'nin açılış konuşması ile başlayan etkinlikte söz alan HP Türkiye Kategori Müdürü Emre Cankurtaran, HP İnce İstemci ve İş İstasyonları

teknolojilerindeki son yenilikler üzerinde durdu.

Avnet Satış Yöneticisi Mehmet Ertan Erdoğan ve Avnet Teknik Danışmanı İsmail Keleş'in HP Veri Depolama ve Sunucular ile ilgili sunum ve demo gerçekleştirdiği etkinliğin ikinci bölümünde, VMware Bölge Satış Yöneticisi Cihad Çakmak, VMware ve Sanallaştırma Teknolojisi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Avnet Teknik Danışmanı Mehmet Çolakoğlu ise VMware Sanallaştırma Çözümleri ve Felaket Kurtarma Çözümleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Türkiye Sanko Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title