Haberler

Düzceli Atletler Daha İyiye Koştular

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı, Ankara'da katıldıkları Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında kendi derecelerini geliştirerek önümüzdeki sene için umut saçtı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı, Ankara'da katıldıkları Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında kendi derecelerini geliştirerek önümüzdeki sene için umut saçtı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı 16-17 Haziran tarihleri arasından Ankara'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonasında derecelerini geliştirdi. 81 ilden 325'i bayan 425'i ve 65'i de federasyon yetkili olmak üzere toplamda 895 kişi şampiyonaya katıldı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımından Mesut Yıldırım 400m erkeklerde 55.67'lik derecesiyle 53 kişiden 25. oldu. Kendi yaş grubunda 9. Oldu. İlk defa 400 metrede yarıştı. Ekrem Mercan 1500 metre erkeklerde 102 kişiden 27. Oldu. Kendi yaş grubunda 9. Oldu. 1500 metreyi 2 hafta önce İstanbul'da 4.26 koşarken 4.22 ye indirdi.

Oktay Üçel daha 13 yaşında olmasına rağmen 1500 metreyi 4.46 da koşarak ilerisi için umut vaat etti. Atakan Altunsoy 1500 metre derecesini tekrar ederek kendi yaş grubunda Türkiye 5.'si oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm antrenörü Meral Şahin, "Önümüzdeki yıl için daha çok iddialıyız. Bu yıl sporcularımız hem kendinden büyüklerle yarıştı hem de yeni oldukları için antrenmanları az. Bu yarışma bizim için daha çok tecrübe kazanmak içindi buna rağmen sporcularımız kendi yaş gruplarında ilk 10'dan inmediler. Önümüzdeki yıl madalya gelebileceğini düşünüyorum

Önümüzdeki hafta 31 Haziran-1 Temmuzda İzmir'de Naili Moran 16 yaş altı Türkiye şampiyonası ile sezonu kapatacağız bu yarışmada sporcularımız kendi yaş grubunda yarışacaklar beklentimiz daha büyük" ifadelerini kullandı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title