Haberler

Çolakbayrakdar, Şehre Yeni Yollar Kazandırıyor

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor.

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden 'Taşkın Koruma Kanalı' ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede, "Burada yapılan, temel de bir kanalın ıslahı çalışması gibi gözükse de aslında kanalın sağında ve solundaki güzergahın iyileştirmesiyle birlikte bir yol çalışmasıdır. Yol çalışmasının bitmesiyle şehrimize yeni bir güzergah kazandırmış ve trafik noktasında şehrimize alternatif bir ulaşım sunmuş olacağız." dedi.

Başkan Çolakbayrakdar'a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile Belediye Birim Müdürleri de eşlik etti. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaların kısa sürede tamamlanması yönünde talimatta bulundu.

İnceleme sonrası kısa bir açıklamada yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ı baştan aşağıya modernize ederken, şehrin altyapısını da geleceğe hazırladıklarını ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, "Haziran ayının başlangıcında yapımına başladığımız 'Taşkın Koruma Kanalı' hızlı bir şekilde devam ediyor. Şu anda çok şükür gayet güzel bir noktadayız. Kanalın uzunluğu yaklaşık 2,5 kilometrelik güzergahı kapsıyor ve çevresinde 5,5 kilometre beton perde yapılıyor. 'Taşkın Koruma Kanalı', Horasan Caddesi'nden başlayıp Kocasinan Bulvarı'na, Kocasinan Bulvarı'ndan da Sivas Caddesi'ni birbirine bağlayacak bir akstır. Kayabaşı, Tanpınar, Talatpaşa ve Fevzioğlu Mahallelerini kapsayan dere ıslah çalışmasıyla buraları daha modern bir çevre görünümüne kavuşturacağız. Temelde bir kanalın ıslahı için yapılan bir çalışma gibi gözükse de aslında kanalın sağında ve solundaki güzergahın iyileştirmesiyle birlikte bu bir yol çalışmasıdır. 'Taşkın Koruma Kanalı'nı tamamlandıktan sonra çevresinde yapacağımız yol çalışmasıyla birlikte şehirde yeni bir aks oluşturmayı planlıyoruz. Yol çalışmasının bitmesiyle de şehrimize yeni bir güzergah katacak ve trafik noktasında şehrimize alternatif bir ulaşım sunulacak. Bu da bölgenin gelişimini hızlandıracaktır. Çalışmalarımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yepyeni bir Kocasinan inşa etmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini de sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Horasan Yerel Haberler

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor? KARNE GÜNÜ NE ZAMAN? Karneler ne zaman verilecek, 3 ay tatil ne zaman başlıyor?
Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title