Haberler

Başkan Delican: "Chp'li Belediyeleri Duruşu ve Hizmeti Ortada"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "CHP’li belediyenin duruşu ve hizmetleri ortada.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "CHP'li belediyenin duruşu ve hizmetleri ortada. Vatandaşlarımız memnun değil; ancak inanıyorum ki, 2019 yerel seçimlerinde hem büyükşehir hem de Foça bizim olacak ve İzmirliler hizmetle tanışacak" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, iftar programlarına hız kesmeden devam ediyor. Foça İlçe Teşkilatıyla da programda bir araya gelen Başkan Delican, buradan partililer buluştu. Delican, 2019 yılında hem İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, hem de Foça'nın ak hizmetle buluşacağına gönülden inandığını ifade etti. Üye girişleriyle ilgili çalışmalar hakkında teşkilata bilgi veren Başkan Delican, revizyon işlemlerinin bir an önce bitmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Delican, "CHP'li belediyenin duruşu ve hizmetleri ortada. Vatandaşlarımız memnun değil; ancak inanıyorum ki, 2019 yerel seçimlerinde hem büyükşehir, hem de Foça bizim olacak ve İzmirliler hizmetle tanışacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. O yüzden çok çalışacağız. İmkansız diye bir şey yok. Bunun en büyük örneği sayın Cumhurbaşkanımızdır. Belediye başkanı olduktan sonra önüne binlerce engel koydular, hapse attılar, ancak Cumhurbaşkanımız yılmadı ve çok çalıştı. Partimizi kurdu, sonra başbakan daha sonrada Cumhurbaşkanı oldu. Bu bize en güzel örnek. Demek ki yılmadan çalışırsak aşamayacağımız hiçbir engel yok" dedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAK"

Konuşmasında Başkanlık Sistemi hakkında da bilgiler veren Delican, "Bakın şu an verimli olarak işlemeyen bir parlamento var. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Başkanlık Sistemine geçersek ülkemizin önü açılacak. Tam anlamıyla rayına oturan bir parlamentomuz olacak. Bu da bizi daha güçlü hale getirecek. İşte bizler bunu tek tek, tane tane milletimize anlatmalıyız. Şu an muhalefet tarafından yapılmaya çalışılan bir algı operasyonu var. Biz bunu kırmalı, gerçekleri anlatmalıyız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Foça Politika Haberler

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Hakkari Belediyesi'ne kayyum atamasının ardından 8 ilde eylem yasağı

Hakkari Belediyesi'ne kayyum atamasının ardından 8 ilde eylem yasağı

Bakmadan Geçme

Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Bosna Hersek maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Mbappe hangi takımda, Real Madrid'de mi? Lewandowski Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Robert Lewandowski ile görüştü mü, transfer edecek mi? Lukaku Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Lukaku'yu transfer edecek mi? Mourinho açıkladı İngiltere Bosna Hersek maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İngiltere Bosna Hersek maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran İngiltere Bosna Hersek maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? Türkiye İskoçya U21 maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Türkiye İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Türkiye İskoçya U21 maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Türkiye İskoçya U21 maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title