Haberler

Akdeniz Üniversitesi Bayramlaştı

Akdeniz Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

Akdeniz Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Prof. Dr. Ahmet Ögke ile Akdeniz Üniversitesi akademik ve idari personeli katıldı.

Bayramların sevgi, merhamet, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği özel günler olduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Yardımseverliğin, muhtaçlara uzanacak elin, küçükleri sevgi ve şefkatle kucaklamanın, büyükleri saygıyla hatırlamanın vesilesi olan bu özel günler, bizi biz yapan değerleri tekrar hatırlamamıza vesile olur. Bizler barışı, sevgiyi, affetmeyi ve yardımlaşmayı öğütleyen bir dinin mensuplarıyız. İhtiyacı olan her canlıya yardım etmek hem ahlaki hem de insani sorumluluklarımızdandır. Bu özel günleri kardeşliklerimizi pekiştirmek için fırsat bilelim. Bayram sevincimizi, şehit yakınlarımız, yaşlılarımız, yoksullarımız, hasta ve zor durumda olanlarla da paylaşmayı ihmal etmeyelim" dedi.

Son yıllarda gerek ülkemizde gerekse dünyada terör başta olmak üzere çok fazla üzücü olayların yaşandığını belirten Ünal, "Tüm insanlık olarak, bu üzücü olaylara karşı ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden el ele mücadele etmeliyiz. Bayramların bize öğrettiği kardeşliği ve manevi iklimi tüm dünyaya ve tüm zamanlara yaymalıyız. Dileğim odur ki bir arada yaşamanın, dostluğun ve kardeşliğin timsali olan bayramlar tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur."

Ünal, tören sonunda Akdeniz Üniversitesi mensuplarının bayramını kutlayıp herkese huzur, sağlık ve mutluluk içinde bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Akdeniz Üniversitesi Ramazan Bayramı Mustafa Ünal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
title