Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Taşkesenlioğlu Karayazı'da Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları için gittiği Karayazı İlçesinde vatandaşların sevgisiyle karşılandı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları için gittiği Karayazı İlçesinde vatandaşların sevgisiyle karşılandı.

Karayazı İlçe merkezinde esnafla kucaklaşan AK Partili heyet ve Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, ilçede çeşitli temaslarda bulundu. Karayazı İlçesinde esnafı gezen ve Halkın sıkıntılarını dinleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, esnaf ziyaretleri sırasında Karayazı İlçesinde kapısını çaldığı her esnaf tarafından güler yüzle karşılandığını özellikle bölge halkının 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerinin gözlerindeki sıcak ifadeden anlaşıldığını' belirterek bu sevgi ve teveccühün üzerine bir takım provakatörlerinde gölge düşürmek için çeşitli çalışmalar içerisinde olduğunun altını çizdi.

Taşkesenlioğlu; yaptığı açıklamada, "Karayazı İlçesinde seçim çalışmalarımızı sürdürmek için geldiğimizde İlçe halkı tarafından güleryüz ve sevgi ile karşılandık. Fakat bir takım Türkiye'nin içerisinde bulunduğu barış sürecini baltalamak ve ortamı germek isteyen kişilerin de olduğunu söylemek isterim. Bizleri büyük bir sevgi ve coşku ile karşılayan Karayazılı vatandaşlarımıza yönelik sanki bizlerin bir korku içerisinde İlçeye Polis eşliğinde gittiğimizi, Karayazı'da bulunan esnaf ve vatandaşlarımızın sanki bizi görmek istemedikleri için kepenk kapattıklarını ve Karayazı halkının bizimle olmaktan rahatsızlık duyduklarını yalan ve iftiralarla ileri sürerek kendisini sözde basın mensubu olarak sayan kişilerin hain ve kötü emeller peşinde oldukları servis ettikleri haberlerinden görülmektedir. Bunların asıl amaçları bu tür provakatör eylemler ve halkı yanlış bilgilendirerek bizleri Karayazılı hemşerilerimizden uzaklaştırmaya çalışmaktadırlar. Oysa bunların bu çirkin ve kötü emelleri karşısında biz Karayazı İlçemize gerekirse hergün gidip oradaki vatandaşlarımızın her birinin ayrı ayrı sıkıntılarını dinlemeye ve onların bu süreçte yanlarında olup hak ettikleri hizmeti ayaklarına kadar götürüp gülen yüzlerinden tebessümü eksik etmemek için çalışan birer nefer olduğumuzu ispatlayacak kadar asil ve güçlüyüz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu Ak Parti Karayazı Erzurum Yerel Haberler

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Meclis'i feshederek erken seçim çağrısı yaptı

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Meclis'i feshederek erken seçim çağrısı yaptı

Bakmadan Geçme

Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title