Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Barut: "Bayır bölgesinde atıl vaziyette senelerdir bulunan hastane inşaatını birinci yılımızda tamamlayacağız. Sağlık Bakanlığına araştırma hastanesi olarak teslim edeceğiz"

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, "Bayır bölgesinde atıl vaziyette senelerdir bulunan hastane inşaatını birinci yılımızda tamamlayacağız. Sağlık Bakanlığına araştırma hastanesi olarak teslim edeceğiz" dedi.

Barut, seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, mevcut Manavgat Belediyesinin ufkunun olmadığını, ilçenin geleceğine dönük bir planı bulunmadığını savundu.

Manavgat Belediyesinin son 5 yılda Bayır, Şelale ve Yayla mahallelerine hizmet götüremediğini ileri süren Barut, "Şu anda Manavgat'ta olan belediye, bırakın geleceğe dair vizyonu ve ufkunun olmasını, hizmet etmesini de bilmiyor. Barbaros Caddesi'ni biliyorsunuz, belediye orada bulunan yapılara kot vermeyi dahi yapamamış. Cadde üstündeki işyerlerinin bazılarına 3-4 merdivenle giriliyor. İşte Manavgat'ta böyle bir belediyecilik anlayışı var" dedi.

Manavgat Belediyesi'nin 5 yıl önce 22 projeyle yola çıktığını, bugüne kadar az sayıda projenin hayata geçirildiğini savunan Barut, şöyle konuştu:

"Bugün Manavgat'ın gündemi kaldırım yapımı ve ışıklandırma olmamalıdır. Bunlar Fen İşleri Müdürünün yapacağı hizmetlerdir. Serik'e kadar gelen doğalgazın neden Manavgat'a gelmediği olmalıdır. Yat limanı olmalıdır. Hızlı tren olmalıdır. Sayın Başbakanımız 4 gün önce Aksaray'da yaptığı konuşmada, 'Konya'dan Manavgat'a hızlı treni bir an önce getireceğiz' diyor. Manavgatlının gündemi böyle büyük projeler olsun istiyoruz. Bayır bölgesinde atıl vaziyette senelerdir bulunan hastane inşaatını birinci yılımızda tamamlayacağız. Sağlık Bakanlığına araştırma hastanesi olarak teslim edeceğiz. Bu, Manavgat'a yapılan bir hizmettir. Buradaki hastanemiz hizmete başladığında diğer yanda bulunan Devlet Hastanemiz de rahatlayacak." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Recep Barut Ak Parti Manavgat Yerel Haberler

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Bahçeli, Eurovision 2024'ün şampiyonuna demediğini bırakmadı

Miçotakis'in 'Terör örgütü' çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Miçotakis'in "Terör örgütü" çıkışına müdahale eden Erdoğan'ın Hamas mesajı dünya basınında gündem oldu

Bakmadan Geçme

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title