Haberler

Yaralarım Düzelince Tekrar Cephedeyim"

Suriye'nin Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Komado Uzman Çavuş Hakkı Aytekin, bir an önce iyileşerek silah arkadaşlarının yanına dönmek istiyor.

VOLKAN KAŞİK - Suriye'nin Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Komado Uzman Çavuş Hakkı Aytekin, bir an önce iyileşerek silah arkadaşlarının yanına dönmek istiyor.

Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/YPG-PKK/KCK ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sürdüğünü söyledi.

Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen ve tankın isabet alması sonucu 5 askerin şehit olduğu saldırıda yaralandığını anlatan Aytekin, şehit olan silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Aytekin, saldırıda şarapnel parçalarının vücudunun çeşitli yerlerine isabet ettiğini ayrıca işitme kaybı da yaşadığını belirterek, Kilis'te tedavisinin yapıldığını ve önemli bir rahatsızlığının kalmadığını ifade etti.

"Vatan millet ruhunun canlandığını gördük"

Saldırıda silah arkadaşlarının şehit olduğunu bazılarının da yaralandığını hatırlatan Aytekin, şöyle devam etti:

"Allah hepsinin ailesine, bizlere sabır versin, mekanları cennet olsun. İyi bir mertebeye ulaştılar. Bizler de şükür milletimizin buradaki bekasını, bize ilgisini gördük. Burada vatan millet ruhunun canlandığını gördük. Valimiz olsun, başhekimimiz olsun, kaymakamımız olsun, doktorlar olsun, halk olsun hepsinden Allah razı olsun. Canım dışarıdan yemek yemek istiyor ama daha nasip olmadı gelen gidenler hep eli dolu geliyor, yemeklerini getiriyorlar. Tanımayanlar bile çayını, kahvesini getiriyor. Allah bu milletten ve halktan razı olsun. Şu bir gerçek, bu milli ruh bizde oldukça hiç kimsenin bize gücü yetmeyecek."

Aytekin, Sivaslı olduğunu ancak burada memleketinde gibi hissettiğini anlatarak, "Kilis'te tanıdığım, kimsem olmamasına rağmen neredeyse tüm Kilis'i tanıdım herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Aklının cephedeki silah arkadaşlarında olduğunu vurgulayan Aytekin, şunları kaydetti:

"Hiç şüphesiz iyileşince oradayım. Ufak tefek yaralarım var onlar düzelince tekrar cephedeyim Allah'ın izniyle. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bunlar gelip geçici Rabbim kalıcı şeylerden korusun. Allah inşallah Ümmeti Muhammedi her türlü kötüden, beladan, kazadan saklasın. Herkes dikkatli olsun en yakın zamanda aranızdayım arkadaşlarım."

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Afrin Kilis TSK Politika Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

title