Haberler

Vatan Partisi, Ankara Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Vatan Partisi, 7 Haziran genel seçimlerinde Ankara'dan aday gösterdiği milletvekillerini tanıttı.

Vatan Partisi, 7 Haziran genel seçimlerinde Ankara'dan aday gösterdiği milletvekillerini tanıttı.

Partinin Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Büyüksaruhan Park Otel'de gerçekleştirilen törende, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin kaderi için çok önemli olduğunu belirtti.

Seçimlere dört partinin katıldığı gibi bir izlenimin oluşturulduğunu ileri süren Okuyan, konuşmasında hükümeti, CHP, MHP ve HDP'yi eleştirdi.

Okuyan, CHP ve MHP'nin mevcut politikalarını şiddetle kınadığını dile getirerek, iki partinin üst yönetimi ile taban arasında farklılık olduğunu ifade etti.

Okuyan, "7 Haziran seçimleri, Vatan Partisi'ne ve tüm vatandaşlara tarihsel bir sorumluluk yüklemiştir. Bu seçim ulus ve üniter devletin oylanmasıdır. Bunu sadece bir milletvekili seçimi olarak görmemek lazım" dedi.

Partisince İzmir'den aday gösterilen gazeteci Hulki Cevizoğlu ise Türkiye'de televizyon ekranlarının dörde bölündüğünü savunarak, medyanın seçimin dört parti arasında geçeceği görüntüsü verdiğini iddia etti.

Konuşmaların ardından, partinini Ankara milletvekili adayları tanıtıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Yaşar Okuyan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title