Haberler

Üsküdar'da çalınan aracının peşinden böyle koştu

Güncelleme:

İSTANBUL Anadolu Yakası'nda satışa çıkarılan araçlarda deneme sürüşü yaptıktan sonra, araç sahiplerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak aracı çalan şüpheli yakalandı.

İSTANBUL Anadolu Yakası'nda satışa çıkarılan araçlarda deneme sürüşü yaptıktan sonra, araç sahiplerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak aracı çalan şüpheli yakalandı. Üsküdar'da şüphelinin sürücü koltuğundayken araç sahibinin araçtan inmesi ve şüphelinin otomobili kaçırması kameralara yansıdı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, Mayıs ayından bu yana Üsküdar, Pendik, Kartal ve Tuzla'da 5 otomobil çalınması üzerine soruşturma başlattı. Otomobil satış ilanları üzerinden araç sahipleriyle iletişime geçen şüphelinin araç sahipleriyle buluştuğu sonrasında deneme sürüşü yapma bahanesiyle otomobilleri çaldığı ortaya çıktı. 5 otomobil çalınma olayında da şüphelinin araç sahiplerinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak aracı kaçırdığı belirlendi.  Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri şüphelinin kimliğini belirledi. Kimliği belirlenen Mehmet Ü. (42) kısa sürede Kartal'da 23 Ekim tarihinde çaldığı hafif ticari araç içerisinde uyurken yakalandı.

ÇALINTI OTOMOBİLLE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ÇALMIŞ Gözaltındaki Mehmet Ü.'nün 70 adet suç kaydı olduğu ve çaldığı otomobille 4 tane küçükbaş hayvan çaldığı öğrenildi. Şüphelinin 21 Ekim tarihinde ise bir minibüs gasp ettiği ortaya çıktı. Şubede işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edilerek, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Öte yandan Üsküdar'da 7 Ağustos tarihinde şüphelinin test sürüşü bahanesiyle araç sahibini otomobilden indirdiği ardından gaza basarak hızla kaçtığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde araç sahibinin peşinden koştuğu ve düştüğü anlar görülüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Kartal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title