Haberler

Ürettikleri Tekstil Ürünleriyle Yatak Odalarını Renklendiriyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

1974 yılında Bursa'da kurulan Zer Home, şu anda yatak örtüsü, pike ve battaniye gibi ev tekstili üretimini yaparak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

"YURT DIŞINDA GÜÇLÜYÜZ"

Zer Home firma sahibi Hasan Alageyik "Rakiplerimizden ayıran en büyük farkımız, ürün kalitemiz. Aynı zamanda fiyatımız, Yurt dışında güçlü olmamız. Avrupa ve Arap ülkelerinde, Cezayir, Fas ve Tunus'ta güçlü olmamız. Tabi Bağdat'ta da yeterince güçlüyüz. Ürünlerimize güveniyoruz. O pazara hitap edebildiğimizi düşünüyoruz." ifadelerini kulladı.

"80-85 KİŞİLİK BİR KADROYA SAHİBİZ"

Hasan Alageyik "Yaklaşık 50-55 kişilik bir kadromuz mevcut. Zer Home'un aynı zamanda perde mağazası da mevcut. "Brilliant" ın Bursa bayiliğini de yapmaktayız. Yatak örtüsünde de yaklaşık 40-45 kişilik bir kadromuz mevcut. Genel olarak yaklaşık 80-85 kişilik bir kadroya sahibiz." diye konuştu.

"AVUSTURYA'YA PERDE İHRACATIMIZ VAR"

Alageyik "Avrupa'da Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda ve İsviçre'ye ihracat yapıyoruz. Aynı zamanda Avusturya'da perde ihracatımız var. Ortadoğu'da Irak, İran, Cezayir, Tunus ve bir de Fas'a ihracat yapıyoruz." diye ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Cezayir Fas Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title