Haberler

Ece Üner'den TFF'ye Fatih Terim tepkisi: Bu ayıp da bize yeter

Güncelleme:

Show TV spikeri Ece Üner, ana haber bülteninde tüm uyarılara rağmen liglerin ertelenmemesi ve Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkması hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı ve TFF'yi eleştirdi.

Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yeni tip Koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla ilgili, Terim'in ve birçok kişinin uyarılarına rağmen lig maçlarını ertelemeyen Türkiye Futbol Federasyonu'na "Bu ayıp da bize yeter galiba" diyerek tepki gösterdi.

"BU AYIP DA BİZE YETER GALİBA"

"Bugün herhangi bir yabancı gazetenin manşetini hayal edin" diyen Üner, "Avrupa'da maçların en son ertelendiği liglerden Süper Lig'de görevi futbol ve futbolcuları gözetmek olan futbolu ve futbolcuları Korona'dan korumak için uyaran ülkenin en önemli teknik direktörlerinden Fatih Terim'in Koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Bu ayıp da bize yeter galiba" ifadesini kullandı.

TERİM BASIN TOPLANTISINDA İSYAN ETMİŞTİ

Avrupa'da ve dünyada üst düzey liglerin çoğu tüm dünyayı saran Koronavirüs nedeniyle iptal edilmişken Türkiye'de edilmemiş ve 15 Mart'ta Galatasaray-Beşiktaş derbisi oynanmıştı.

0-0 berabere biten maç sonunda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamasında futbolcularını kast ederek"İki hafta sonra milli takım arası var. O zamana kadar erteleseydiniz. Benim çocuklarımın canı neden önemli değil? Ben bunu Türk futbolu adına söylüyorum. Ülke olarak yeri geldiği zaman her yerde beraber olabiliyoruz, burada neden olamayalım?"demişti.

Terim, "Bizim canımız, ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz?" ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Ece Üner Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Maho:

Sen sadece işini yap. o maçta sadece Terim mi vardı da virüsü kaptı. Bilmiş bilmiş konuşursunuz

18
50
yanıtYanıtla
Kaya bey:

Harbi ismin gibi MAHOSUN LÂ

yanıt9
yanıt5
rambo:

her kes kendi ohalini ilan etsin demek sorumluluktan kaçmaktır devletin ohal ilan etmesi gerekir

52
5
yanıtYanıtla
Selcuk:

Yuru isine diyerleri Turkiye cumhuriyeti vatandasi deyilmi hanim efendi yalakalik yapma insan gibi haber sunculugu yap Turkiye cumhuriyeti fatih terimden ibaret deyildir Diyer viruse yakalananlari insandan saymiyorsunuz demekki

9
47
yanıtYanıtla
1234:

Şu herif için verdiğiniz tepki birde Vatandaş için verseniz ya

26
19
yanıtYanıtla
KOTA:

1234 SANA MI KALMIŞ VERDİĞİMİZ DEĞER;HAZM EDEMİYORSANIZ HABERİ GEÇERSİNİZ KİMESE SİZE ZORLA OKUTMUYOR Kİ BİZİM DÜŞÜNCEMİZ ALLAH DÜŞMANIMIZA VERMESİN.

yanıt5
yanıt11
rambo:

ülkede fırsatçılar cirit atıyor hiç bir denetim yok yapılanlar sadece göstermelik yazıklar olsun her şey para olmuş

43
1
yanıtYanıtla
Anavanrin:

Ece üner çok konuşuyo başını yakar

3
30
yanıtYanıtla
Nirvana:

Burada eleştirilecek olan Gs kulübü ve Fatih Terim . Bunlar Bjk maçı haftasında 50bin kişinin sağlığını garanti ediyoruz maç seyircili , 50 bin kişi ile oynansın dediler . Sağlıkla ilgili endişeleri TFF nin seyircisiz kararı sonrası puan kaybıma mazeret olarak başladı . Terim sağlığından endişe ettiği için söylemedi o sözleri . Malum o kendini yenilmez görür . Virüsten mi korkacaktı? O sözler puan kaybından dolayı idi . Terim sağlığından endişe etse, istifa eder maça gelmezdi .

6
16
yanıtYanıtla
CE CEYLİ:

VAH VAH VAH.

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title