Haberler

Türkiye Okullar Arası Boks Şampiyonası Zonguldak'ta Yapılacak

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün İşbirliğiyle Türkiye Okullar Arası Boks Şampiyonası, 11-16 Aralık Tarihleri Arasında Zonguldak'ta Düzenlenecek.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle Türkiye Okullar Arası Boks Şampiyonası, 11-16 Aralık tarihleri arasında Zonguldak'ta düzenlenecek.

Zonguldak'ta gerçekleştirilecek şampiyona öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Zonguldak'ta müsabakaların yapılacağı ring olmadığı için Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen ring, Canpolat Polat Pamay Spor Salonu'na yerleştirildi. Şampiyonada mücadele edecek sporcu ve antrenörler de Zonguldak'a gelmeye başladı. Çeşitli illerden gelen sporcular, Zonguldak Gençlik Merkezi ve çeşitli otellerde konaklayacak. Zonguldak'tan müsabakaya katılacak sporcular, başantrenör Zeki Güllüdağ, yardımcı

antrenörler Hamza Gökdemir ve Akın Özmen nezaretinde hazırlıklarını tamamladı. Şampiyonada Endüstri Meslek Lisesi'nden 64 kiloda Yiğit Türkmen, 57 kiloda Gökhan Kaba, Kozlu Anadolu Lisesi'nden 54 kiloda Ömercen Gençoğlu ve Atatürk Lisesi'nden 67 kiloda Şahin Gökdemir madalya için mücadele edecek.

Antrenör Zeki Güllüdağ, çalışmalarını yüksek tempoda tamamladıklarını belirterek, "Ev sahipliği avantajını en şekilde kullanarak madalya çıkarmak istiyoruz. Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olmanın mutluğunu yaşıyoruz. İlimiz boksunun gelişmesi adına bu organizasyon büyük önem taşıyor" dedi.

(ET-OS-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title