Haberler

Trabzonspor'un, Almanya Kampı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Futbolcuların antreman sahasına gelişi- Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iel fotoğraf çektiren taraftarlar- Trabzonspor'un antrenmanından detaylar- Düz koşu- Şota'dan detaylar Trabzonspor'un, Almanya kampı- Bordo-mavililer, akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Almanya'nın Trier kentinde hazırlıklarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Futbolcuların antreman sahasına gelişi- Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu iel fotoğraf çektiren taraftarlar- Trabzonspor'un antrenmanından detaylar- Düz koşu- Şota'dan detaylar Trabzonspor'un, Almanya kampı- Bordo-mavililer, akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında Almanya'nın Trier kentinde hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanına sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ile Özer Hurmacı, katılmadı. M'bia ve Deniz Yılmaz ise takımdan ayrı çalıştı.Sağ ayak parmağından sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ile bel spazmı geçiren Özer Hurmacı'nın kamp yapılan otelin kondisyon salonunda çalıştıkları bildirildi.Çift kale maçta sakatlanan Musa Nizam, çalışmayı tamamlayamadı. Sağ arka adalesinde sertlik oluşan futbolcu, tedavisi yapıldıktan sonra otele getirildi. Futbolcunun durumunun yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı Antrenmanın sona ermesinin adından Aytaç, Uğur, Cavanda, Erkan, Soner ve Aykut dar alanda pas çalışması yaptılar. Bu çalışmada topu yere düşüren oyuncuya şaka yoluyla tokat cezası verildi. -Başkan Hacıosmanoğlu da izledi Differdange 03 maçının ardından takımla Lüksemburg'dan Almanya'ya geçen kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da antrenmanı izledi.Başkan Hacıosmanoğlu, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile saha kenarında sohbet ederek antrenmanı takip etti. Trabzonspor'da Futbol Federasyonu seçimlerinin ardından istifa eden kulüp yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar da antrenmanı başkan Hacıosmanoğlu ile izledi.Sadıklar, istifasının kabul edilmediğini ancak kendisinin bu kararından da dönmeyeceğini belirterek, "İstifa etmem Trabzonspor'dan kopmam anlamına gelmez. Biz Trabzonsporluyuz, her zaman Trabzonspor'un yanındayız" dedi. -Yarın hazırlık maçı Trabzonspor, yarın kampın 9'uncu gününü hazırlık maçıyla geçirecek.Bordo-mavililer, Almanya'nın Bölgesel Lig takımlarından Eintracht Trier takımıyla TSİ 20.00'de Trier Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Şota Arveladze Trabzonspor Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title