Haberler

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Of'ta Başkanlarla Buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of'ta ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya geldi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of'ta ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya geldi.

Of Belediyesi Sahil Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Of Belediye Başkanı Murat Saral'ın yanı sıra AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ile belde belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, 6030 sayılı kanun çerçevesinde Trabzon'u büyükşehir olmaya hazırlandığını belirterek, "Belde ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın bazı kuşkuları var. Örneğin büyükşehir olunca köylerde ev yapamayacaklarını dile getiriyorlar. Bu doğru değil. Hazırlanacak olan tip projelerle köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız daha ekonomik koşullarla ev sahibi olabilecekler. Yine kapatılan beldelerimizin iş makinesi ve ekipmanları ile o bölgelere hizmet verilmeye devam edilecek. Ayrıca Trabzon belediyemizin iş makinesi ve ekipmanları ile ilçe belediyelerimize gerekli destekler de verilecek" dedi.

Muhabir: Mustafa Yaşar

Yayıncı: Asena Akçay - TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ak Parti Çaykara Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title