Haberler

    Lg'nin Yeni Akıllı Saati Satışa Çıkıyor

    Akıllı telefonların ardından gelen yeni çılgınlığımız, giyilebilir teknolojiler biliyorsunuz. Giyilebilir teknolojilerden kastımız da, genel olarak akıllı saatler elbette.

    Akıllı telefonların ardından gelen yeni çılgınlığımız, giyilebilir teknolojiler biliyorsunuz. Giyilebilir teknolojilerden kastımız da, genel olarak akıllı saatler elbette…

    Her geçen ay yeni modeller gelir oldu artık; Microsoft ve HTC gibi yeni oyuncular da bu sektöre girmek için hazırlanıyorlar. Kısacası akıllı saatlerden sizlere daha çok bahsedeceğiz. Ancak şimdiki haberimiz LG G Watch R. LG'nin ikinci nesil "yuvarlak tasarımlı" akıllı saati, geçtiğimiz ay başında düzenlenen IFA fuarında tanıtılmıştı. Android Wear kullanan saati, bu tasarımıyla Moto360'ın karşısına konumlandırsak hata etmiş olmayız. Hatta G Watch R, tam yuvarlak ekranı sayesinde Moto360'tan -sunduğu ekran deneyimi açısından- bir tık önde bile diyebiliriz.

    Peki teknik özellikleri nasıl?

    Saatin tam yuvarlak tasarımlı ekranı, 320×320 piksel çözünürlük sunuyor ve 1,3"lik bir P-OLED ekran. İşlemcisi ise, orta sınıf akıllı telefonlarda karşımıza çıkan Snapdragon 400. 512MB RAM, 4GB depolama, 410mAh'lık pil, kalp sensörü ve IP67 sertifikası da, saatin diğer özellikleri arasında yer alıyor. Bunun haricinde Moto360'ın en iyi başardığı şeylerden biri, klasik saat tasarımına sahip oluşuydu. LG G Watch R de bu yönde bir tasarıma sahip. ve bize soracak olursanız, Moto360'tan daha şık görünüyor.

    Saat Avrupa'da satışa çıkıyor dedik. Peki Türkiye de buna dahil mi? Şimdilik hayır, ancak G Watch R'nin ülkemizi ıskalayacağını sanmıyoruz. Peki hangi ülkelerde çıkıyor? Saat, Kasım başında ilk olarak Fransa, İtalya, İspanya ve İngiltere gibi önemli marketlerin raflarda yerini alacak.

    Şimdi sizleri LG G Watch R 'nin resmi tanıtım videosu ile baş başa bırakıyor ve LG'nin yeni akıllı saati hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz…

    The post LG'nin Yeni Akıllı Saati Satışa Çıkıyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title