Haberler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'ın Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, görevdeki 2 yılını masaya yatırdı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, görevdeki 2 yılını masaya yatırdı.

Albayrak, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla Çorlu'daki bir otelde gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında, 2 yıl önce göreve başladığını söyledi.

Tekirdağ'da bütün sivil toplum kuruluşlarıyla güzel bir sinerji ortamının yakalandığını belirten Albayrak, " Tekirdağ'da kısa zamanda büyük işler yaptık. Bu işleri yaparken bütün ekibimiz birlikte çalıştık. İlçelerimiz ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte organize olarak, gördüğümüz eksikliklerin üzerine giderek gidermek için projeler ürettik" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ'da 2 yıllık hizmetleri kapsamında halktan gelen talepleri de yerinde incelemelerde bulunarak çözüme kavuşturduklarına işaret eden Albayrak, seçildiği günden bu yana binlerce kilometre yol kat ederek bütün ilçeleri ve bu ilçelerin en uç noktalarını da ziyaret ettiğini kaydetti.

Albayrak, bazı ilçelerde alt yapı sorununun olduğunu ve bunları çözmek için de çalıştıklarını ifade eden Albayrak, şöyle devam etti:

"Bazen bize basın mensuplarından eleştiriler geliyor. Bu eleştiriler ise sadece Tekirdağ merkez ilçesi Süleymanpaşa'ya daha çok hizmet götürdüğümüz yönünde. Ama bunlar gerçeği yansıtmıyor. Bizler, Tekirdağ'ın bütün ilçelerine eşit mesafedeyiz. Özellikle de hizmet aşamasında bütün ilçelerimize eşit hizmetler taşıyoruz. Bu hizmetlerin derecesi değişebilir. Bazı ilçelerimizde daha acil sorunlar tespit ediliyor. Bunlara öncelikli olarak mücadele ediyoruz."

Albayrak'ın konuşmasının ardından başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Albayrak Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

hasan yaman:

SAYIN BAŞKANIM;Çok acil sorunumuz var sağlamtaşlılar olarak kahvaltı dahil dört öğün tozyiyoruz lütfen çözüm diyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title