Haberler

Tav İzmir'de Türk Musikisi ile Karşılama

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne Gelen Yolcular Türk Musikisi Ezgileri ve Semazenler Tarafından Karşılanıyor. Yolcuların Büyük Beğenisini Toplayan Etkinlik, Yaz Sezonu Süresince Devam Edecek.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen yolcular Türk Musikisi ezgileri ve semazenler tarafından karşılanıyor. Yolcuların büyük beğenisini toplayan etkinlik, yaz sezonu süresince devam edecek.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yerli ve yabancı turistler Türk Musikisi ezgileri ve semazenlerin gösterileri ile karşılanıyor. Semazenlerin gerçekleştirdikleri gösterilerle terminalde faklı bir atmosfer yaratılıyor.

TAV İzmir tarafından Dış Hatlar Terminalinde özellikle uçuşların yoğun olduğu saatlerde gerçekleştirilen etkinlikler, turizm sezonunun en yoğun olduğu dönemde Türkiye'nin tanıtımına da katkı sağlamayı amaçlıyor. TAV İzmir Genel Müdürü Ömer Vanlı, etkinlikle terminal anlayışına farklı bir bakış açısı getirdiklerini belirterek, “Yeni yaşam alanları olarak nitelendirilen Türkiye'ye giriş ve çıkışta ilk ve son izlenimin yaşandığı mekanlar olması nedeniyle büyük önem taşıyor. Bu anlayışla Dış Hatlar Terminali'nde farklı bir etkinliğe evsahipliği yapmak istedik. Türk Musikisi eserleri eşliğinde semazenlerin gösterileri özellikle turistler tarafından beğeni ile karşılanıyor. Eylül ayına kadar sürecek olan bu etkinlikler ile ülkemizin tanıtımına da katkı sağlamayı istiyoruz” dedi. Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin açılışının gerçekleştiği Eylül 2006'dan bu yana terminali 867 bin yolcu kullandı.

(YK)

03.07.2007 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title