Haberler

Sürüklenen Teknedeki Kaçakları, Sahil Güvenlik Kurtardı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na (Kos) geçmek isterken motor arızası nedeniyle sürüklenen teknedeki 8 kaçak, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinden Yunanistan'ın İstanköy Adası'na (Kos) geçmek isterken motor arızası nedeniyle sürüklenen teknedeki 8 kaçak, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bitez Mahallesi Akvaryum Koyu yakınlarında bindikleri 5 metrelik fiber tekneyle İstanköy Adası'na geçmek için denize açılan 7'si Suriye ve 1'i Filistin uyruklu 8 kaçak, dün motor arızası yüzünden sürüklenmeye başladı. 3'ü kadın 8 kaçağın yardım çağrısı üzerine sahil güvenlik ekipleri bölgeye hareket etti. Kurtarılan kaçaklara önce su ve gıda yardımı yapıldı. Sağlık durumları iyi olan kaçaklar, Bodrum Limanı'na getirildi. Kaçakların tekneyi 12 bin dolara satın aldıkları, kıyıdan açıldıktan 1,5 mil sonra ise tekne motorunun bozulduğu ortaya çıktı.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Bodrum Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title