Haberler

Sneijder Yeni Sözleşmeye İmzayı Attı: Futbolu Burada Bırakmak İstiyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatan resmi sözleşmeyi imzaladı, "Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum." dedi.

Galatasaray'da mutlu son... Hollandalı yıldız Sneijder kendisini 2018 yılına kadar sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in de katıldığı imza töreni sonrası Sneijder şöyle konuştu:

"FUTBOLU GALATASARAY'DA BIRAKMAK İSTİYORUM"

"Evli bir oyuncu eşinin mutluluğu tabii ki çok önemli. İstanbul'u çok seviyor. Yolanthe bu imzayı attığımdan dolayı çok mutlu. Herhangi bir baskı ve ikna çabası olmadı. 2018'de 34 yaşında olacağım. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum. Sözleşmemde serbest kalma maddesi yok, belki küçük yazıldı ben göremedim. İmza neden gecikti sorusu akıllara geliyor. Parayla, maddiyatla bir ilgisi yok. Hislerle ilgisi vardı."

"KAZANMAMIZ SİZİN İÇİN İYİ OLMAYACAK"

Milli Takımımız'la aynı grupta yer alan Hollanda'nın durumuna değinen Sneijder, "Çok zor maçlar oynayacağız. Hollanda olarak 2 maçı da kazanmak istiyoruz. Bizim kazanmamız belki sizin için iyi olmayacak. Ancak 2 maçtan 6 puan almak istiyoruz" dedi.

"HAMZA HAMZAOĞLU BİZİM HOCAMIZ"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise "Yapılan eleştirilerden şikayetçi değilim. Hamzaoğlu çok başarılı bir sezon geçirdi. Galatasaray'ın şeffaflığı ve etik yapısı camia tarafından incelendiğini gösteriyor. Eleştirilerin hepsini dikkate alıyoruz. Çalışmalarımızı bunları dikkate alarak sürdürüyoruz. Sneijder'in imza törenindeyiz lütfen gündemi değiştirmeye çalışmayın. Hamza hoca bizim hocamız. Galatasaray'a hizmet eden profesyoneller seçilmiş yönetim tarafından elbette takip edilebilecektir. Teknik heyet, sporcular ve yönetimin kenetlenip hareket etmelidir diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Hollanda İstanbul Spor Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Can Yaman, Dubaili aileden gelen 1 milyon euroluk teklifi reddetti

Can Yaman, Dubaili aileden gelen 1 milyon euroluk teklifi reddetti

500

Yorumlar (3)

Topal OsmanMobil-ANDROID:

Hayırlısı olsun bakalım. GS için önemli bir imza.

10
1
yanıtYanıtla
maviMobil-ANDROID:

mal

0
2
yanıtYanıtla
gs:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınhani var ya, kendilerini dunyanin en buyuk takimi sananlar var ya, iste birakalim da onlar bu sene sevinsinler yazik ya. . , birakalim da sampiyon olup dorduncu yildizi taksinlar sonra molde gibi , celtic gibi buyuk takimlari yensinler ve sonra uefa finaline ciksinlar ve final oynasinlar sonra finali kazanip uefa kupasini alsinlar ve sonra uefa super kupayi alsinlar sonra sonra sonra zaten cimbom icabina bakar ve bunlar olana kadar ne dunya kalir ne bir sey

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title