Haberler

İller Arası Kyokushin Karate Turnuvası Sona Erdi

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bağlı Karate İl Temsilciliği 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve 7 ilden sporcuların katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İller Arası Kyokushin Karate Turnuvası sona erdi.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bağlı Karate İl Temsilciliği 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve 7 ilden sporcuların katıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İller Arası Kyokushin Karate Turnuvası sona erdi.

Bilecik'in ev sahipliği yaptığı turnuva maçları İstasyon Spor Salonunda yapıldı. Hatay, Adana, Eskişehir, Bilecik, Bursa, İstanbul ve Şanlıurfa illerinden gelen kızlar ve erkekler olmak üzere Gençler, Büyükler ve Yıldızlar kategorilerinde yapılan müsabakalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcularımıza kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.

Kupa ve madalya töreninin ardından konuşma yapan İl Müdürü Yıldız, sporun önemine değinerek, "Öncelikle çocuklarımızın geçmiş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım. Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduk. Başta Karate İl Temsilcimiz Hasan Kocatepe ve Karate Antrenörümüz Yılmaz Durmuş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan ev sahibi Bilecik 13 kişi turnuvaya katılarak, kategorilerde 6 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

23 Nisan Bilecik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title